05 / 05 / 2024

RE/MAX ataşehir ofis

RE/MAX ataşehir ofis

RE/MAX Türkiye'nin yeni ofisi Ataşehir'de açıldı. Ataşehir'in merkezinde bulunan RE/MAX Deha, konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

RE/MAX Türkiye 2019'da 40 ofis açacak!

Gayrimenkul danışmanlığı şirketi RE/MAX Türkiye, 2019'da 40 ofis açacak. Böylece en az bin gayrimenkul danışmanı daha ekibe dahil edilecek. Franchise giriş bedeli büyük şehirlerde 32 bin dolar, küçük şehirlerde ise 16 bin dolar seviyelerinde bulunuyor.

RE/MAX Beta Ataşehir bugün açılıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında çalışmalarını sürdüren RE/MAX,  5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçen yıl açıkladı. RE/MAX bu kapsamda yeni ofis alanlarını geliştiriyor.

RE/MAX Beta 10 Mayıs'ta Ataşehir'de açılıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyetlerini sürdüren RE/MAX,  5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçen yıl açıklamıştı. RE/MAX bu kapsamda büyümeye devam ediyor. 

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

RE/MAX İKON Ataşehir'de Canan Business ofisini açtı!

RE/MAX İKON tarafından CANAN YAPI’nın iş merkezi konseptli yeni projesi CANAN BUSINESS'ın 2.El Yetkili Satış ve Kiralama Ofisi açıldı.

Nidakule Ataşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

RE/MAX ataşehir ofis Haberi

RE/MAX ataşehir ofis

RE/MAX Türkiye'nin yeni ofisi Ataşehir'de açıldı. Ataşehir'in merkezinde bulunan RE/MAX Deha, konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek. 450 metrekarelik modem ofis alanında, teknolojik altyapısı ile akıllı ofis konseptine uygun dizayn edilen RE/MAX Deha, yaklaşık 30 kişilik kadrosuyla, Türkiye'nin, büyük gayrimenkul ofisleri arasında yer...