04 / 05 / 2024

remax bayim olurmusun

remax bayim olurmusun

RE/MAX Türkiye, bu yıl 11’incisi Franchising Derneği'nin (UFRAD) katkıları ile gerçekleştirilecek olan Bayim Olur musun? Fuarı’nda girişimcileri ve kendi işinin sahibi olmak isteyenleri sunduğu fırsatlarla buluşturacak.

Bayim İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Reklam Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayim İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Reklam Bilişim Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Kanık tarafından kuruldu.

Volkswagen Manisa’ya yatırım kararı aldı!

Remax 7Tepe’den Mert Başaran Volkswagen’in Manisa’daki yatırım kararını yorumladı. Peki Volkswagen’in yatırım kararını nasıl okumak lazım?

Arazi yatırımının karlılığı!

Bloomberght Ana Haber Ali Çagatay’ın programına konuk olan ve ev,faiz ,döviz,altın ve arazi yatırımlarının 5 ve 10 yıllık rakamlarını analiz eden Remax Yeditepe Arazi Geliştirme Direktörü Mert Başaran, sektör hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Arazi almanın püf noktaları!

Arazi almanın püf noktalarını anlatan Remax Yeditepe Arazi Geliştirme Direktörü Mert Başaran, ''Devletin yapacağı projelerin etrafından küçük parayla büyük metrekarelik arsa alırsanız kazanma olanağınız çok yüksek'' dedi. 

Bu yıl 1 milyon konut satılır mı?

Remax Gayrimenkul Danışmanı Başaran, yıl sonunda 1 milyonluk satış adedine ulaşılabileceğine dikkat çekti. Başaran, bunda önümüzdeki süreçte kredi faizlerindeki düşüş beklentisinin ve enflasyona endeksli konut kredisine olan talebin etkili olacağını belirtti...

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Yalı daireleri üçte biri fiyatına satılıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yabancıların ilgisiyle yalı daireleri ve köşk satışlarında artış olduğunu söyledi. Başaran, özellikle yalı dairelerinin fiyatlarının yatırım için çok cazip olduğunu açıkladı. 

Yabancılar Boğaz'dan yazlık alıyor!

Yabancıların Boğaz hattındaki yalı ve köşklere ilgisi arttı. Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, 'Ortadoğu ülkelerinin İstanbul Boğazı’ndaki yalı ve köşklere büyük ilgisi var'

Yabancı Boğaz'da yazlık alıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, en büyük alıcıların Ortadoğulular olduğunu söyledi. Kırmızıtaş, en çok talebin Katar'dan geldiğini ifade etti.

Daha az yorulacağınız bir taşınma mümkün!

Taşınıyorsanız, yorucu ve stresli günler geçireceksiniz demektir. Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran bu süreci daha kolay atlatmanın daha az yorularak hızlı bir şekilde taşınmanın yollarını anlattı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a 5 ödül birden!

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı..

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 10-13 Ekim'de!

İlk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Yabancı konut yatırımcısının gözdesi Boğaz!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, İstanbul Boğazı'nın üst düzey gelir grubuna sahip yabancıların tercih ettiği en önemli lokasyon olduğuna dikkat çekti...

remax bayim olurmusun Haberi

remax bayim olurmusun


Türkiye'de gayrimenkul sektörünün lider firması RE/MAX, 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek "Bayim Olur musun?" Fuarı'nda standı ile yer alacak. Kendi işini kurmak isteyen girişimcilere detaylı bilgiler aktaracak olan RE/MAX Türkiye, ziyaretçileri için özel sürprizler de hazırladı.


RE/MAX Türkiye, bu yıl 11’incisi Franchising Derneği'nin (UFRAD) katkıları ile gerçekleştirilecek olan Bayim Olur musun? Fuarı’nda girişimcileri ve kendi işinin sahibi olmak isteyenleri sunduğu fırsatlarla buluşturacak.


RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn fuar ile ilgili yaptığı açıklamada; Gayrimenkul sektöründe 15 yıldır büyüme kaydeden, kurumsal ve yerleşmiş bir kurum olmanın gururunu yaşadıklarını ve sahip oldukları deneyim ile daha başarılı franchise'lar yarattıklarını böylelikle de girişimcilere yeni fırsatlar sağladıklarını ifade etti.


RE/MAX’in girişimciler tarafından kurulan ve yönetilen bir kurum olduğunun altını çizen Goldştayn,...