04 / 05 / 2024

REMAX Orion

REMAX Orion

Rotaract Kulüplerinin 15. Bölge Konferansı Kordon Rotaract Kulübü tarafından RE/MAX Orion' un katkılarıyla düzenleniyor. Konferans 19-20-21 Haziran 2009 tarihleri arasında Kuşadası Sürmeli Otel'de gerçekleşecek

Orion Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Oğuzhan Kırık tarafından kuruldu.

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Dörtyama tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gökmen tarafından kuruldu.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

Çorlu Orion AVM'ye otel ve kapasite artışı yatırımı!

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Orion AVM'de kapasite artışı ve 110 odalı şehir oteli yatırımı yapılacak.

REMAX yeni ofisine taşındı!

5 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren REMAX 00 metrekarelik yeni ofisine taşındı. Ofisin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Kale Boya İs7anbul Orion ile ışıltıyı mekanlara taşıyor!

Kale Boya, yıldızlardan ilham alan iç cephe boyası ‘İs7anbul Orion’un ışıltısı ve kumlu metalik dokusuyla mekanlara ve hayatınıza renk katıyor. İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor.

Remax Piramit'e Avrupa'dan ödül!

Remax Piramit, Remax Avrupa’nın en çok işlem yapan üçüncü ofisi oldu. Remax Piramit’in kurucusu, mimar Nurdan Tartanoğlu, ödülün gururunu yaşadıklarını belirtti.

Bursa Orion Park Prestige Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor!

Bursa İl'i İnegöl'de yükselen proje 56 adet daire ve 5 adet işyerinden oluşuyor. Bursa Orion Park Prestige Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL 'den başlıyor.

REMAX Orion Haberi

REMAX Orion

Ana sponsor RE/MAX Orion Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan ÜGE ana sponsorlukla ilgili "kordon Rotaract Derneğinin Görme Engelliler için kütüphane projesi kapsamında düzenlediği bölge konferansına bu amaç uğruna destek vermek ve görme engellilerin yaşam kalitesinin artırılmasında katkımızın olması bizim için mutluluk verici" olarak değerlendirdi.

RE/MAX Orion Yönetim kurulu başkanı Gökhan ÜGE' ye İzmir de kurulduğundan bu yana sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler hatırlatıldığında Gökhan ÜGE ," Gayrimenkul sektöründe ismimizi duyurduğumuz İzmir' imize bu şekilde katkı sağlamak, onu bu şekilde desteklemek bir nevi teşekkürümüzdür." dedi.
Hürriyet...