03 / 05 / 2024

ReMax Piramit zinciri

ReMax Piramit zinciri

Re/Max Piramit'in Genel Müdürü Nurdan Tartanoğlu, Re/Max içinde kendi zincirini kurmaya yönelik adımlar attığını, bu amaçla önümüzdeki yıl istanbul'da iki yeni ofis daha açacağını belirtti.

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Fransız market zinciri CarrefourSA, 100 üründe fiyat donduracak

Fransa’nın uluslararası market zinciri Carrefour, Fransa’da yaşayan halka destek için, 100 kalem üründe “fiyatları sabit tutma ” kararı aldığını açıkladı. İşte haberin devamı.

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Atasayar tarafından kuruldu.

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli İle Hesna Özdemir ve Yılmaz Ümit Kocagil tarafından kuruldu.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Esenler Belediyesi Akıllı Ruhsat kayıt zinciri oluşturuyor!

Esenler Belediyesi, "e-Arz (Esenler Akıllı Ruhsat Kayıt Zinciri)" projesinden kazandığı ödülle Esenler'de Blockchain projesini hayata geçiriyor.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Almanların ünlü otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu satın alıyor!

Dünya çapında 118 otele sahip Almanların ünlü ve tarihi otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu Grubu 700 milyon Euro'ya satın alacak. Huazhu, 2025'e kadar grubun otel sayısını 250’ye cirosunu ise bir milyar Euro'nun üzerine çıkarmayı hedefliyor…

Milli emlak zinciri firması kurulacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe uzun süredir Franchise firmaların elde ettikleri cirolar üzerine hükümete yakın çevreler harekete geçti. Yerli emlak zinciri kurulması için çalışmalara başlanıyor…

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

ReMax Piramit zinciri Haberi

ReMax Piramit zinciri

Gayrimenkul sektöründeki büyüme sadece proje yatırımlarıyla sınırlı kalmıyor. Sektörü besleyen diğer alanlarda da büyüme söz konusu. Türkiye'de gayrimenkul satışlarının sadece yüzde 5'lik kısmı markalı gayrimenkul şirketleri kanalıyla yapılıyor. Tüketicilerin bilinçlenmesiyle danışmanlık hizmeti almaları son yıllarda bu alanı büyütüyor. Özellikle uluslararası zincirlerin hakim olduğu gayrimenkul danışmanlık sektörüne yatırım yapanların da farklı alanlardaki iş tecrübelerinin ardından bu alandaki potansiyeli fark edip yatırım yaptıkları gözleniyor. 


Re/Max Piramit kurucusu ve sahibi Nurdan Tartanoğlu da bunlardan biri. Asıl mesleği mimarlık olan ve yılarca mimarlık ve inşaat işleri yapan Tartanoğlu, 2003 yılından bu yana gayrimenkul danışmanı. İşlerinin büyümesiyle Çamlıca Medicana Hastanesi'nin başhekimi olan eşi Namık Kemal Tartanoğlu'nu geçtiğimiz yıllarda Re/Max Piramit'e genel müdür olarak transfer etti. Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı konusunda işlerin giderek büyüdüğüne dikkat çeken Nurdan...