03 / 05 / 2024

ReMax Piramit zincirinin cirosu ne kadar

ReMax Piramit zincirinin cirosu ne kadar

Re/Max Piramit'in Genel Müdürü Nurdan Tartanoğlu, Re/Max içinde kendi zincirini kurmaya yönelik adımlar attığını, bu amaçla önümüzdeki yıl istanbul'da iki yeni ofis daha açacağını belirtti.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Atasayar tarafından kuruldu.

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli İle Hesna Özdemir ve Yılmaz Ümit Kocagil tarafından kuruldu.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Elazığ'da deprem zincirinin son halkaları yaşanıyor!

Elazığ'da yaşanan depremi yorumlayan Prof. Dr. Naci Görür, "2020 depremi temizlik hareketine devam ediyor. Endişe yok. Bunu da artçı deprem zincirinin son halkaları gibi düşünebilirsiniz" diye konuştu.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamad Kh H Alkhalıd tarafından kuruldu. 

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Seda Hercan'dan emlak komisyonu eleştirisi!

Remax Piramit Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Seda Hercan, Emlakkulisi.com okurları için gayrimenkul danışmanlarından alınacak hizmet bedeli olan 2+2 hakkındaki görüşlerini kaleme aldı...

Piramit İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Piramit İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Emrullah Yıldız tarafından Silivri’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Piramit Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Okut tarafından kuruldu. 

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

ReMax Piramit zincirinin cirosu ne kadar Haberi

ReMax Piramit zincirinin cirosu ne kadar

Gayrimenkul sektöründeki büyüme sadece proje yatırımlarıyla sınırlı kalmıyor. Sektörü besleyen diğer alanlarda da büyüme söz konusu. Türkiye'de gayrimenkul satışlarının sadece yüzde 5'lik kısmı markalı gayrimenkul şirketleri kanalıyla yapılıyor. Tüketicilerin bilinçlenmesiyle danışmanlık hizmeti almaları son yıllarda bu alanı büyütüyor. Özellikle uluslararası zincirlerin hakim olduğu gayrimenkul danışmanlık sektörüne yatırım yapanların da farklı alanlardaki iş tecrübelerinin ardından bu alandaki potansiyeli fark edip yatırım yaptıkları gözleniyor. 


Re/Max Piramit kurucusu ve sahibi Nurdan Tartanoğlu da bunlardan biri. Asıl mesleği mimarlık olan ve yılarca mimarlık ve inşaat işleri yapan Tartanoğlu, 2003 yılından bu yana gayrimenkul danışmanı. İşlerinin büyümesiyle Çamlıca Medicana Hastanesi'nin başhekimi olan eşi Namık Kemal Tartanoğlu'nu geçtiğimiz yıllarda Re/Max Piramit'e genel müdür olarak transfer etti. Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı konusunda işlerin giderek büyüdüğüne dikkat çeken Nurdan...