18 / 05 / 2024

Remax Stil

Remax Stil

Re/Max Stil ofisi ile Caprice Gold otelin devre satışlarının ve takas ürünlerini satışı ile ilgili sözleşme imzaladı

Volkswagen Yeni T-Roc fiyatlarında son dakika! Stil sahibi kompakt SUV! 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Yeni T-Roc, tamamen yenilenmiş iç mekanıyla ön plana çıkıyor. Stil sahibi kompakt SUV'ler arasında yer alan T-Roc, en çok merak edilen otomobillerden. Peki Volkswagen Yeni T-Roc Mayıs 2022 fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Volkswagen Yeni T-Roc ne kadar? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma İmren Akgün tarafından kuruldu.

Ankapark, ECS Stil Tekstil’e mi devredildi?

Ankara’da kulislerde, GBM Ticaret AŞ-Çelik ortaklığının, Ankapark'ın işletmesini, Bursa merkezli ECS Stil Tekstil’e devrettiği konuşuluyor...

Life Stil Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life Stil Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Alemdar ve Ufuk Aydın ortaklığında kuruldu.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kavilvioğlu tarafından kuruldu. 

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar’da Talat Melih Önen tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

REMAX yeni ofisine taşındı!

5 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren REMAX 00 metrekarelik yeni ofisine taşındı. Ofisin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Yasir Kaplan imzasıyla kuruldu.

Remax Stil Haberi

Remax Stil


Re/Max Stil ofisi ile Caprice Gold, Bayrampaşa'da saray konseptinde yapılan yüzde 20'si halka açılan otelin devre satışlarının ve takas ürünlerinin satışı ile ilgili ana yüklenici olarak sözleşme imzaladı. 


Bayrampaşa'da inşaatı devam eden Caprice Gold Oteli'nin 50 metre tabandan başlayan ve toplam 26 kattan oluşan binasının 21. katı bitmek üzere. 320 milyon liradan fazla yatırım finansmanı sağlayan Caprice Gold Palas'ta teslimler 2013 yılının Ekim ayında yapılacak. Caprice Gold projesi Jetpa Holding imzası taşıyor.


'Kendisini 5 yılda ödeyen dünyanın en karlı yatırımı!' olarak satışa sunulan Caprice Gold Palas'ta devre mülk satışları devam ediyor. 5 günlük devre mülkün peşin fiyatı 31 bin 350 TL, taksitli fiyatı ise 42 bin 883 TL olarak açıklandı. Bu devre mülkün aylık getirisi 443 TL. Aylık getiriler 22 ay...