05 / 05 / 2024

RE/MAXtan akıllı ofis

RE/MAXtan akıllı ofis

RE/MAX Türkiye'nin yeni ofisi Ataşehir'de açıldı. Ataşehir'in merkezinde bulunan RE/MAX Deha, konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

ŞOK’tan eylül indirimleri geldi! Çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü!

ŞOK’ta büyük ses getirecek indirim kampanası 5 Eylül’e kadar devam edecek. Buna göre çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

A101’de erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü!

A101’de 10 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, A101'de 10 Haziran Cumartesi günü erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü. İşte A101 10 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

Vestel'den Android TV alana Akıllı Saat hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya göre 24 Stream Android TV Alımına 999 TL Değerindeki Vestel Akıllı Saat 2 Hediye! İşte detaylar..

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

Migros’ta görülmemiş fiyata akıllı telefon! Xiaomi Redmi 9C kaçmaz! 20 Ekim 2022 fiyat listesi

A’dan z’ye bütün ürünlerin satışı yapan Migros’ta akıllı telefonları piyasaya göre daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Migros’un resmi internet sitesinde Xiaomi Redmi 9C, piyasasına göre daha uygun fiyatlara satışa sunuluyor. İşte detaylar…

3 bin liraya akıllı telefon sahibi olun! Xiaomi Redmi 9C Migros’ta siz bekliyor! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros’ta 3 bin liraya akıllı telefon sahibi olmanız sizin elinizde. Migros’un resmi internet sitesinde Xiaomi Redmi 9C, piyasa fiyatlarına göre daha uyguna satılıyor. İşte detaylar…

Ödülle akıllı telefon HONOR 70 görücüye çıktı

HONOR, IFA 2022’de yeni ürünleri ve son akıllı telefon modeli HONOR 70’i tanıttı. Türkiye’ye de kısa bir süre içinde piyasaya çıkacak yeni akıllı telefon modeli HONOR 70’in yanı sıra 2 yeni ürün ve MagicOS 7.0 de teknoloji tutkunlarını sunuldu.

Cep telefonu, akıllı saat, bilgisayarlarda yeni vergi zammı! Resmi gazetede yayımlandı! 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, TRT Bandrol vergisine zam yapıldı! TRT Bandrol vergisine yapılan zam ile beraber Cep telefonu, akıllı saat, bilgisayar ve tabletlerde fiyatlar yeniden yükselecek! İşte detaylar...

iPhone'lara taksitli satış geliyor! 32 bin liralık iPhone 13 Pro Max 512 GB Akıllı Telefon kaç taksit olacak?

Dünya devi Apple, Rusya Ukrayna savaşından yüzünden önemli bir pazarını kaybetti. Rusya'da kepenk indiren Apple, rakip firmaların akıllı telefonlarına göre oldukça pahalı sattığı iPhone telefon Macbook bilgisayarları taksitle satma kararı aldı.

Akıllı evlerin sayısı 2 sene içerisinde 350 milyonu aşacak!

Dünyada dengeleri alt üst eden pandemi akıllı evleri de etkiledi. Açıklanan resmi verilere göre, 2023 yılında 350 milyonu geçeceği belirtiliyor.

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

RE/MAXtan akıllı ofis Haberi

RE/MAXtan akıllı ofis

RE/MAX Türkiye'nin yeni ofisi Ataşehir'de açıldı. Ataşehir'in merkezinde bulunan RE/MAX Deha, konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek. 450 metrekarelik modem ofis alanında, teknolojik altyapısı ile akıllı ofis konseptine uygun dizayn edilen RE/MAX Deha, yaklaşık 30 kişilik kadrosuyla, Türkiye'nin, büyük gayrimenkul ofisleri arasında yer...