06 / 05 / 2024

Remzi Demirci

Remzi Demirci

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu Remzi Demirci dünya evine girdi. Düğün merasimine Demirci ve Kaya ailelerinin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı.

Manisa Demirci TOKİ Evleri başvurusu 2016!

Projede toplamda 67 adet daire satışa çıkarıldı. İşte Manisa Demirci TOKİ Evleri başvurusu 2016...

Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

151 adet konuttan meydana gelen Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesindeki 90 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Manisa Demirci 2016 başvuruları!

67 adet konuttan meydana gelen TOKİ Manisa Demirci projesindeki daireler kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Manisa Demirci 2016 başvuruları...

Manisa Demirci TOKİ Alt Gelir başvuru tarihleri!

Manisa Demirci TOKİ Alt Gelir başvuru tarihleri 8 Ağustos'ta başlıyor. Projede taksitler 261 liradan başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci Konutları fiyat!

TOKİ Manisa Demirci Konutları fiyat listesine göre 122 bin 616 TL'den başlıyor. Projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinde stoklarda yer alan 90 adet konut için başvuru dönemi yaklaşıyor. İşte, TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru işlemleri!

TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede peşin ödemeler 9 bin 400 TL'den başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuru 2016!

Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede ev fiyatları 122 bin 616 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Manisa Demirci başvuru 2016...

Manisa Demirci TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

Toplamda 67 adet dairenin satışta olduğu projede daire tipleri 3+1 şeklinde tasarlandı. Manisa Demirci TOKİ Evleri başvuru tarihleri 8 Ağustos'ta başlıyor.

Manisa Demirci TOKİ alt gelir başvuru dönemi!

Manisa Demirci TOKİ alt gelir başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede daire fiyatları 78 bin 334 TL'den başlıyor.

Manisa Demirci'nin yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Kışlak, Yavaşlar, Elek Mahalleleri tarafından ortak kullanılan ve dar olması nedeniyle trafik açısından tehlike oluşturan yolda yaptığı genişletme çalışmasıyla vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir başvuruları 08 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 90 adet daire alt gelir grubuna özel satışa çıkarılıyor.

Manisa Demirci yolları yenileniyor!

İL genelinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesindeki çalışmalarına Kılavuzlar-Çataloluk Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolla devam etti.

Remzi Demirci Haberi

Remzi Demirci

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu Remzi Demirci dünya evine girdi. Remzi Demirci, Kaya ailesinin kızı Yasemin ile mutluluğa 'evet' dedi. Fatma- Vehbi Demirci çiftinin oğulları Remzi ile Fatma Kaya’nın kızı, Hulusi Kaya’nın kardeşi Yasemin’in düğün merasimleri Galaport Düğün ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Düğün merasimine Demirci ve Kaya ailelerinin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı. Düğünde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak Remzi ve Yasemin çiftine mutluluklar diler, Demirci ve Kaya ailelerini de tebrik ederiz.


Anadolu...