06 / 07 / 2024

rengini seç yarışması

rengini seç yarışması

Marshall’la Şehrinin Rengini Seç adlı yarışması ile hayatı renklendirenleri ödüllendirdi...

Çaycuma Spor Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çaycuma Spor Merkezi Mimari Proje Yarışması’na katılan 114 proje arasında, 3 gündür değerlendirme yapan seçici kurul birinciliğe Cenk Çeşmeli’nin tasarımını değer buldu.

Kızılırmak köprü yarışması sonuçlandı!

SİVAS Belediyesi tarafından yeni yapılacak bulvar kapsamında Kızılırmak üzerine inşa edilecek köprü için açılan proje yarışması sonuçlandı. Özyeğin Üniversitesi öğretim üyelerinin hazırladığı proje birinci seçildi.

Keçiören Belediyesi En Güzel Balkon yarışması sonuçlandı!

En Güzel Balkon, Pencere ve Bahçe Yarışması’nın jüri başkanlığını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak üstlenirken, Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası temsilcilerinden oluşan jüri seçim yapmakta oldukça zorlandı.

Bornova Belediye Hizmet Binası yarışması sonuçlandı!

Bornova Belediye Binası ve Çevresi Mimari Proje yarışması sonuçlandı. Jüri yarışmaya başvuran 61 ekipten ön seçim aşamasını geçmeye hak kazanan 8 projenin arasından seçimini yaptı.

Lüleburgaz Belediyesi mimari proje yarışması başladı!

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Mimari Proje Yarışması başlattı. Jüri değerlendirme sonuçlarına göre seçilen birinciye 70 bin TL ödül verilecek.

3. Küresel Proje Yarışması'nda 2 TMB üyesi seçildi!

Küresel Proje Yarışmasında, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) üyesi SUMMA ve TAV, projeleriyle dünyanın en iyisi oldular.

Aziz Kocaoğlu Dünya Belediye Başkanı yarışmasında ilk 10’da!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, merkezi Londra’da bulunan City Mayors Foundation tarafından düzenlenen World Mayor “Dünya Belediye Başkanı Ödülü” yarışmasında ilk 10’a seçilerek büyük bir başarı elde etti.

Bosco Verticale sıradışı gökdelenler yarışmasında ödül aldı!

Alman Mimarlık Müzesi tarafından her iki yılda bir düzenlenen sıradışı gökdelenler yarışmasında, her daireye bir bahçe temasıyla dikkat çeken Bosco Verticale gökdeleni birinci seçildi. Yarışma 2004 yılından bu yana gerçekleştiriliyor.

Lapseki Hükümet Konağı Mimari Proje Yarışması'nda 6 proje sona kaldı!

Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen Lapseki Hükümet Konağı Mimari Proje Yarışması'nda yapılan 29 başvurudan ön seçim sonucu 6 ekibe davet mektubu gönderildi. Kalan 6 proje jüri heyeti tarafından değerlendirilecek...

İstanbul Akvaryum Balık Surat Yarışması ile Likya Tatili hediye ediyor!

İstanbul Akvaryum Facebook sayfasından “Balık Surat” yarışmasına katılıp, seçilmiş balıkların fotoğraflarını taklit ederek, kendisini seçtiği balıklara en çok benzeten yarışmacı, oylamaya katılıyor ve birinci olup Likya tatili kazanıyor.

Çanakkale Yayın Kulesi ön seçimli mimari proje yarışması sonuçlandı!

Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından bugün Resmi Gazete' de verilen ilana göre Çanakkale Yayın Kulesi ön seçimli mimari proje yarışması sonuçlandı...

Çanakkale Uluslararası Ön Seçimli Mimari Proje Yarışması!

Çanakkale İl Özel İdaresi Çanakkale Karasal Sayısal Yayın Kulesi Uluslararası Ön Seçimli Mimari Proje Yarışması düzenleyecek, yarışma takvimi ile ilgili detaylı bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

Dyo bugünkü rengim adlı facebook yarışması düzenliyor!

Bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, pembe ya da mor… Dyo’nun “Bugünkü Rengim” adlı Facebook yarışmasına katılarak sizi en iyi anlatan rengi seçin, ödüllerin sahibi olun...

rengini seç yarışması Haberi

rengini seç yarışması
“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, Marshall’la Şehrinin Rengini Seç adlı yarışması ile hayatı renklendirenleri ödüllendirdi. 250 farklı renk seçimi yapılan ve bu renkler için tam 1.606 oy kullanılan yarışmanın birincisi, Hatay’dan Fikret Dişer oldu. Antakya’yı ortadan ikiye ayıran Asi nehrinden ilhamını alan Dişer, şehrinin rengine “Asi ve Mavi” ismini verdi ve “Bana göre bu rengi çekici kılan özelliği Akdeniz’e doğru mavi yolculuğudur, azizliğin rengidir, su gibi” tanımlamasıyla büyük ödül olan Dominik tatilini...