05 / 05 / 2024

renkli banyolar

renkli banyolar

VitrA, banyoları, yazın sıcacık ve canlı renkleriyle donatıyor

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Sağlık üzerindeki faydaları ve yüksek antioksidan içeriğiyle “mucizevi meyve” olarak da bilinen mor renkli bu meyvenin çiğnenebilir jel formu da çıktı.

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Korkmaz’dan çocuklara özel renkli matara tasarımları! İşte Korkmaz Bambino 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Korkmaz Bambino çocuklara özel renkli matara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Korkmaz Bambino özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50’ye varan indirim! İşte, Blue Diamond 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Blue Diamond renkli pırlanta yüzükler şimdi kaçırılmayacak fiyata.  Peki Blue Diamond pırlanta yüzükler ne kadar? Blue Diamond renkli taşlı pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond renkli pırlanta yüzük 24 Eylül 2022 fiyat

Renkli ve retro bir marka! Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Smeg, herkes tarafından renkli tarzıyla çok sevildi. Yumuşak hatları olan küçük ev aletleri, her evde kendine yer buldu. Fiyatıyla herkesi hayrete düşürürken, tarzıyla çok sevildi. Sizin için uygun fiyatlı Smeg ürünleri araştırdık. İşte, Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Renkli Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renkli Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Özgül tarafından kuruldu.

Bakması bile keyifli olan renkli evler!

Mimari yapılarda tasarımları kadar renklerin de doğru kullanılması çok önemli bir nokta. Yan yana olan evlerde zıt renkler bir arada kullanılarak çekici bir görünüm elde edilebiliyor. Şehrin bir bölümünde bile olması yeterli olan renkli evler turistik açıdan da şehre değer katıyor...

Figen Erdağ Demircan'dan banyoları trendlere adapte etmenin yolları!

Mimar Erdağ Demircan; bu yıl bitmeden banyosunu yenilemek isteyenler için önerilerde bulundu. İşte banyoları trendlere adapte etmenin yolları...

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Aquanit banyolarınızda yerini almaya hazır!

Eşsiz tasarımı ve uygulama kolaylığı ile banyoların havasını değiştiren Aquanit, kot farksız uygulanması sayesinde banyolara kesintisiz mekan hissi veriyor.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

renkli banyolar Haberi

renkli banyolar

Banyosunu renklendirmek isteyenler, VitrA’nın Water Jewels lavabolarının pembe, mavi, yeşil modellerini tercih ediyor. Desenli ve sedefli çeşitleri bulunan tezgahüstü lavabolar, VitrA’nın Network ve Dreamlike karo serileriyle kombinlenerek, banyolara özgün bir kimlik kazandırıyor.

Modern ve dinamik Network karo serisinin vizon, pembe ve krem alternatifleri, mekana yumuşak ve doğal bir dokunuş getirirken, yeşil ve mavi renkler ise farklılık arayanlara hitap ediyor. Ahşap dokusuyla dikkat çeken Dreamlike; kırmızı, antrasit gibi kontrast renklerin yanı sıra, moka ve krem gibi uyumlu tonlarıyla göz...