16 / 05 / 2024

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul adres

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul adres

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çam tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Toper tarafından kuruldu.

FRR İnşaat Otomotiv Sağlık Medya Gıda Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FRR İnşaat Otomotiv Sağlık Medya Gıda Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün  Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Yörük  tarafından kuruldu.

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çam tarafından kuruldu.

Dağdeviren Lojistik Otomotiv İnşaat Medya İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdeviren Lojistik Otomotiv İnşaat Medya İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Dağdeviren tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Esenyurt, Pınar Mahallesi'nde kuruldu.

Girişim İnşaatı Medya Otomotiv Tekstil ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girişim İnşaatı Medya Otomotiv Tekstil ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Vardar tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Bulut tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Anayurt Caddesi'nde kuruldu.

Kalen Teknik Mühendislik İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalen Teknik Mühendislik İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Hafızoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

İnalkoç İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

İnalkoç İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi, Fatih İnalkoç tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 25 Şubat'ta Bakırköy'de kuruldu.

Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Ateş, Sinan Salih Ateş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta kuruldu.

Eretna Turizm Enerji İnşaat Hayvancılık Gıda Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eretna Turizm Enerji İnşaat Hayvancılık Gıda Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Cem Balkan tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta kuruldu.

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Ali Çıldır, Ercan Çıldır tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Avcılar, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kuruldu.

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul adres Haberi

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul adres

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çam tarafından kuruldu.


Res Medya Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:

Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuru­luşlara ait gayrimenkuller, arsa arazi konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumlan sanayi tesisleri,sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri vil­la, yalı otel ve moteller ve benzer­leri üzerinde değerleme hizmeti....

Adres: Yakuplu Mh. Hürriyet Blv Skyport Res. N.1/64...