02 / 07 / 2024

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi iletişim

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi iletişim

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Saydam tarafından açıldı.

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal M F Aloudah tarafından kuruldu.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi iletişim Haberi

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi iletişim

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Saydam tarafından açıldı.

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Şirket sözleşmesinde yazılı hGayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)ususlar

Adres: Haraççı Mah.Eski Edirne Asflt. Cad.No:1654/C...