07 / 05 / 2024

reşat kasap rize ulaşım planı

reşat kasap rize ulaşım planı

Reşat Kasap Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2038 ulaşım planını hazırlayan ekibi Rize'ye getireceğini belirterek, "Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2038 ulaşım ana planını hazırlayan 10 kişilik grubun içerisindeydim" dedi

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 3 yıl önce temeli atılan Rize- Artvin Havalimanı inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın kulesi 'çay bardağı' şeklinde olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, 766 hektarlık alanda projelendirilen ve temeli 3 yıl önce atılan, Rize- Artvin Havalimanı’nın yapım çalışmaları devam ediyor. Yüzde 68'i tamamlanan havalimanının kulesinin de çay bardağı figürü olması karar verildi.

Rize Artvin Havalimanı'nın inşaatı tam gaz!  

Temeli 2017'de atılan Rize-Artvin Havalimanı'ndaki çalışmalar tam gaz devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu. 

Rize Çay Çarşısı'nda son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın vizyon projeleri arasında yer alan Çay Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor...

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu. Havalimanına taş taşıyan firmanın çalışanları Rize Artvin Havalimanı şantiyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Rize-Artvin Havalimanı 29 Ekim 2020'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Rize’nin Pazar ilçesi Yeşilköy’de, 766 hektarlık alan üzerinde kurulan ve temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı 29 Ekim 2020 yılında hizmete açılacak. 

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yıl içinde tamam!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi'nideki çalışmaları yerinde inceledi.

Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşlarla bir araya geldi. Yaşanılabilir bir Rize için çalıştıklarını belirten Kasap, bölgedeki teleferik projesinin ihale aşamasına geldiğini duyurdu.

reşat kasap rize ulaşım planı Haberi

reşat kasap rize ulaşım planı


Reşat Kasap Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2038 ulaşım planını hazırlayan ekibi Rize'ye getireceğini belirterek, Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2038 ulaşım ana planını hazırlayan 10 kişilik grubun içerisindeydim. Önümüzdeki dönemde o ekibi Allah nasip ederse Rize'ye getireceğim. 


O ekibin içine şehir planlamacısı inşaat mühendisleri ve diğer teknik donanıma sahip insanlar var. Bu çalışma gurubunun hazırlayacağı ulaşım ana planına göre Rize'nin trafik sorununu minimize edeceğiz." dedi. 

Ulaşım planının yanı sıra Rize'nin imar planına da değinen Kasap, "Ulaşım ana planına göre bilimsel verilere dayanarak Rize'mizin imar planlarını da güncelleyeceğiz. Şunu da özellikle belirtmekte fayda görüyorum. Sıfırdan bir Rize kuracağız demiyoruz. Var olan yapmın ve yatırımların üzerine yenilerini ekleyerek 2023 vizyonuna uygun bir şehir planını oluşturup uygulamaya koyacağız. Bunu da tabi başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere...