06 / 05 / 2024

residence ne demek

residence ne demek

Son zamanlarda gayrimenkul sektöründe hızla yaygınlaşan residence yapıların özellikleri nelerdir? Residence nedir? Yanıtları haberimizde...

Rezidans nedir?

Otellerde sunulan hizmet ve konforun konut projelerinde de birleşmesi ile meydana gelen rezidans nedir? Rezidansların özellikleri nelerdir?

Aypark Residence ne zaman teslim?

Toplam 217 adet daireden oluşan proje İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yer alıyor. Projede daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Peki Aypark Residence ne zaman teslim?

Aypark Residence ne zaman satışta?

İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yükselen proje toplam 217 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Aypark Residence ne zaman satışta?

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kadıköy’e 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan Hill Kartal projesi toplam 193 daireden oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Kuzu Effect Residence ne zaman teslim?

Kuzu Effect Residence ne zaman teslim? Ankara Oran'da inşa ediliyor olan Kuzu Effect Residence projesinde evlerin satış fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Ehil mirasçı ne demek?

Miras kalan tarım arazilerinin intikali için Bakanlık tarafından 3 aylık bir süre verilmişti. Bu süreden sonra arazi ehil mirasçılara verilecek. Peki ehil mirasçı ne demek?

İlkbahar Residence ne zaman teslim?

İlkbahar Sultanbeyli'de dairelerin büyüklükleri 51 metrekareden başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki İlkbahar Residence ne zaman teslim edilecek?

Sur Yapı Mirage Residence ne zaman teslim?

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösterek tasarlandı. Peki Sur Yapı Mirage Residence ne zaman teslim?

Elektrik faturasındaki puant ne demek?

Elektrik aboneliklerinde, elektrik saati seçimi ile tek zamanlı tarife üzerinden faturalandırma yapılabildiği gibi, çok zamanlı tarife üzerinden de faturalandırma yapılabiliyor. Peki, elektrik faturasındaki puant ne demek?

Papatya Park Residence ne zaman teslim edilecek?

Papatya Park Rezidence projesi 1140 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire tipleri bulunuyor. Peki Papatya Park Residence ne zaman teslim edilecek?

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

residence ne demek Haberi

residence ne demek

Residence nedir?

Residence tarzı yapılar, inşaat sektöründe hızla yaygınlaşan yapılar olarak karşımıza çıkıyor. Otel konseptinden ilham alınarak tasarlanan residenceler, konut almak isteyenlerin tercihleri arasında bulunuyor.


İngilizce bir kelime olan "Residence" Türkçede "oturma, konut, ev, ikametgah, mesken, ikamet, konak" kelimelerinin karşılığı oluyor. 


"Rezidans" olarak da yazılabilen residence yapılar, az önce de belirttiğimiz gibi yurt dışında otel hizmetleriyle entegre edilmiş konut projelerini tanımlıyor. "Residence nedir?" sorusunu yanıtladıktan sonra residencede verilen hizmetlere ve residence özelliklerine değinelim.


Residence özellikleri

Rezidans daireleri; 

* Beyaz eşyalı, 

* Klimalı, 

* Doğalgaz donanımına sahip, 

* Kasalı, 

* Televizyon ve uydu TV'li bir şekilde teslim ediliyor. 

* Ayrıca dairelerde mutfak genellikle Amerikan tarzı olarak tasarlanıyor.


Residencede verilen hizmetler

* Daire temizliği, 

* bakım ve onarımı, 

* gerektiğinde garson servisi, 

* çamaşırhane, 

* Kuru temizleme

* Vale park, 

* Marketten alışveriş imkanının sağlanması gibi hizmetler veriliyor.



Işıl Seren...