20 / 05 / 2024

Resim İstanbul bu kadarını ancak babanız yapar kampanyası

Resim İstanbul bu kadarını ancak babanız yapar kampanyası

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de hayata geçirilen Resim İstanbul projesinin uzun zamandır merakla beklenen kampanyasının detayları belli oldu. Kampanya detayları büyük sürprizler içeriyor.

Resim İstanbul Nefes'ten lezzete ve avantajlara davet!

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul Nefes projesinde bu pazar hem lezzet hem de avantajlı fırsatlar sunulacak..

Resim İstanbul Nefes'te doğayla iç içe bir yaşam!

Resim İstanbul Nefes Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. Aydos Ormanı’na en yakın bu etapta 36 ay vade farksız firma finansmanıyla ödeme yapılıyor.

Ortadoğu Resim İstanbul teslimleri!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolunda yükselen proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Ortadoğu Resim İstanbul teslimleri 1. etap daireleri bu yıl Aralık ayında yapılacak.

Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri 1. etap daireler için bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayından itibaren yapılması planlanan projede aylık taksitler 1.700 TL'den başlıyor. Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Orman lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 1. etap teslimleri bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor. Resim İstanbul Orman lokasyon bilgisi kapsamında Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Orman teslimleri!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Resim İstanbul Orman teslimleri bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşecek.

Sancaktepe Resim İstanbul lokasyon!

Ortadoğu Grup imzasıyla yükselen projede daireler bu yıl Aralık ayından itibaren teslim edilmeye başlanıyor. Sancaktepe Resim İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ortadoğu Resim İstanbul teslim tarihi!

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde yükselen projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ortadoğu Resim İstanbul teslim tarihi kapsamında 1. etabı bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Sancaktepe Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe Rezidans teslim tarihi olarak ilk etabının bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Evleri satılık!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede Finans Merkezi Ataşehir'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Evleri satılık daire ilk etap teslimleri bu yıl Aralık ayında yapılacak.

Sancaktepe Resim İstanbul Evleri teslim tarihi!

Toplam 81 bin 433 metrekare alan üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Sancaktepe Resim İstanbul Evleri teslim tarihi olarak 1. etap bu yıl Aralık ayında yapılması planlandı.

Resim İstanbul bu kadarını ancak babanız yapar kampanyası Haberi

Resim İstanbul bu kadarını ancak babanız yapar kampanyası

Resim İstanbul’un bu yıla damgasını vuracak olan yeni satış kampanyası 15 Haziran Babalar Günü’nde Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür ve yönetim kurulu üyelerinin katıldıkları özel bir etkinlikle başlatıldı. “Bu kadarını ancak babanız yapar” adını taşıyan kampanyanın detaylarını yönetim kurulu üyeleri satış ofisinde ziyaretçilerle bizzat görüşerek açıkladı. Kampanya detayları büyük sürprizler içeriyor


Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Resim İstanbul projesinin uzun zamandır merakla beklenen kampanyasının detayları belli oldu. 15 Haziran Babalar Günü’nde Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür ile yönetim kurulu üyelerinin satış ofisinde ziyaretçilerle bizzat görüşerek açıkladıkları kampanya “Bu kadarını ancak babanız yapar” adını taşıyor. Bu yıla damgasını vuracak olan kampanya ev sahibi olmak isteyenler için büyük avantajlar içeriyor. 

Kampanya hakkında bilgi veren...