03 / 05 / 2024

Resim İstanbul kampanyası

Resim İstanbul kampanyası

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal'da yükselen projede daireler 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Resim İstanbul'da Kasım kampanyası için son 14 gün kaldı.

Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen projede toplam 1.310 adet daire yer alıyor. Proje Yenikapı 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri ne zaman?

Resim İstanbul Sancaktepe Babalar Günü kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Yenikapı 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe Babalar Günü kampanyası kapsamında yüzde50'si teslimde ödeme sağlanıyor.

Resim İstanbul ödeme kampanyası!

Resim İstanbul ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede teslimler hemen yapılıyor.

Resim İstanbul kira kampanyası!

Resim İstanbul kira kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Ortadoğu Grup imzasını taşıyor. 

Resim İstanbul Emlak Konut kampanyası 2017!

1.394 konuttan meydana gelen Resim İstanbul projesi Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına katıldı. İşte Resim İstanbul Emlak Konut kampanyası 2017...

Resim İstanbul Evleri'nde 240 ay vade kampanyası!

Resim İstanbul projesi, 31 Mart tarihine kadar geçerli olan Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasına destek veriyor. Resim İstanbul Evleri'nde 240 ay vade kampanyası detaylar...

Resim İstanbul ödeme kampanyası 2017!

Ortadoğu İnşaat imzası taşıyan Resim İstanbul projesi 1. etabının tamamı teslim edildi. 2. etap teslimlerinin de başladığı projede Temmuz ayının sonunda bütün daireler sahiplerini bulacak...

Resim İstanbul Nefes'te 10 yıl 0.70 vade oranı!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Resim İstanbul Nefes'te 10 yıl 0.70 vade oranı uygulanıyor.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasında 0.70 kredi faizi!

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyası sürüyor. 1.394 konutun bulunduğu Resim İstanbul projesindeki konutlar, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor.

Resim İstanbul Nefes 345 bin TL'ye ev sahibi yapıyor!

345 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Ortadoğu Grup projesi Resim İstanbul Nefes, yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Resim İstanbul Nefes'te peşinat ödemeden yüzde 10 indirimle!

Satışların devam ettiği Resim İstanbul Nefes'te yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları 345 bin TL’den başlıyor...

Resim İstanbul Nefes'te 11 ay taksit yok!

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul Nefes projesinde yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Resim İstanbul Nefes'te 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Nefes’te yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Resim İstanbul Nefes'te 345 bin TL'ye!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Nefes'te satılık daire fiyatları 345 bin TL’den başlıyor. Resim İstanbul Nefes, yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Resim İstanbul Nefes’te bayram kampanyası başlıyor!

İnşaat sektörünün önde gelen, köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup güvencesiyle inşası süren Resim İstanbul Nefes’te, daireler hızla sahiplerini bulmaya devam ediyor.

Resim İstanbul kampanyası Haberi

Resim İstanbul kampanyası

Toplam 1.310 adet daireden oluşan projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ortak kullanım alanları arasında Resim İstanbul projesinde oyun alanı, sauna, hamam, sinema, oyun alanları, fitness center ve buhar odası gibi donatılar bulunuyor.


Daire teslimlerinin 1. etabın bu yıl Aralık ayında yapılması planlanan projede 2. etabı Eylül 2016'da yapılması öngörülüyor. Projede dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlıyor.


Resim İstanbul'da Kasım kampanyası için son 14 gün olarak belirlendi. 30 Kasıma kadar geçerli olan kampanyada yüzde 48 ay vadede 0 faiz uygulanıyor. 


444 53 18

www.resimistanbul.com

Tülay...