27 / 04 / 2024

resim istanbul ne zaman teslim

resim istanbul ne zaman teslim

Toplam 1.394 adet konuttan meydana gelen Resim İstanbul projesi İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Resim İstanbul satılık daire fiyatları 393 bin TL'den başlıyor.

Resim İstanbul'da teslimler Mart itibariyle başladı!

Resim İstanbul’da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor.

Resim İstanbul'un ilk etap teslimleri başladı!

Ortadoğu Grup’un inşa ettiği Resim İstanbul Projesi’nin 492 daireden oluşan ilk etabının teslimleri Mart ayı itibariyle başladı. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gür,Resim İstanbul daire teslimleri hakkında görüş bildirdi.

Resim İstanbul'da Kasım kampanyası için son 14 gün!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal'da yükselen projede daireler 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Resim İstanbul'da Kasım kampanyası için son 14 gün kaldı.

Resim İstanbul'da yeni ödeme planı!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi, Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. İşte, Resim İstanbul'da yeni ödeme planı!

Resim İstanbul güncel ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.310 adet daireden oluşuyor. Resim İstanbul güncel ödeme planı kapsamında teslime kadar 2 bin TL taksit ile ev sahibi olunabiliyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 233 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Sancaktepe Resim İstanbul satılık!

İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kaar farklılık gösteriyor.

Ortadoğu Resim İstanbul teslimleri!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolunda yükselen proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Ortadoğu Resim İstanbul teslimleri 1. etap daireleri bu yıl Aralık ayında yapılacak.

Sancaktepe Resim İstanbul Evleri satış fiyatları!

Toplam 1.310 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Resim İstanbul Evleri satış fiyatları 233 bin 200 TL'den başlıyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire!

Konum bilgisine göre Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri 1. etap daireler için bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayından itibaren yapılması planlanan projede aylık taksitler 1.700 TL'den başlıyor. Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ortadoğu Resim İstanbul daire fiyatları!

Konum bilgisine göre Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede aylık taksitler 1.700 TL'den başlangıç gösteriyor. Ortadoğu Resim İstanbul daire fiyatları 233 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor.

Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başlangıç gösterdiği proje konum bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alan Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün.  Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Doğanın içinde ve merkezi noktalara yakın mesafede yükselen Resim İstanbul Nefes Evleri'de hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Sancaktepe Resim İstanbul yeni fiyat listesi 2017!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Kartal sahiline ve Ataşehir Finans Merkezi'ne 10 dakika mesafede konumlandırılan Ortadoğu Resim İstanbul projesi 3 etap şeklinde tasarlandı...

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Nefes'te vade farksız taksitli ödemelerle!

Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alan Resim İstanbul Nefes etabı satışta.

Resim İstanbul Nefes Mart 2017'de teslim edilecek!

Resim İstanbul Nefes, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Resim İstanbul Nefes'te teslimler 2017 yılında yapılacak!

Resim İstanbul Nefes, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Resim İstanbul Nefes'te 48 ay vade farksız taksit avantajı!

Resim İstanbul’un merakla beklenen son etabı Resim İstanbul Nefes, ‘Nefes Kesen Kampanyası’ ile satışa çıktı. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Resim İstanbul Nefes etabında teslimler 2017 yılında!

Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Resim İstanbul’un son etabı Resim İstanbul Nefes’te teslimler 2017 yılının Mart ayında yapılacak.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman'da 2 bin 500 TL taksitle!

Resim İstanbul Orman, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Resim İstanbul projesinde ilk teslimler ne zaman olacak?

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde hayata geçirmekte odluğu Resim İstanbul projesinde ilk teslimler Aralık'ta başlayacak..

Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 233 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başlangıç gösterdiği proje konum bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

Taksitlerin 1.700 TL'den başladığı proje İstanbul Sancaktepe 'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. Peki Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

resim istanbul ne zaman teslim Haberi

resim istanbul ne zaman teslim

Resim İstanbul projesi Ortadoğu Grup  tarafından, İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. 13 katlı 18 blok halinde yükselen Resim İstanbul projesinde ilk iki etap teslim edildi. Projenin son iki etabı bu yıl Temmuz'da teslim edilecek. 


Toplam 1.394 adet konuttan meydana gelen Resim İstanbul Evleri'nde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn ediliyor. 

Resim İstanbul satılık daire fiyatları!