13 / 05 / 2024

Retaj Group anlaşmaları

Retaj Group anlaşmaları

Katar menşeili Retaj Group ile Türkiye’nin Körfez ülkelerinde marka değeri en yüksek inşaat firmalarından biri olan Beyttürk arasında 100 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşması imzalandı. 

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Yetkililer yeni bir özellik olarak IMDb ile entegrasyon anlaşması yaptı.

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde görev yapan bin 30 personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar arasında verilen promosyon ücretlerinde yeni bir rekor kırıldı.

Merkez Bankası'nın swap anlaşmaları 28 milyar dolara ulaştı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri merkez bankaları arasında imzalanan 5 milyar dolarlık swap anlaşması ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın toplam swap anlaşmalarının büyüklüğü 28 milyar dolara ulaştı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Suriye ile İran arasında yeniden imar anlaşması yapıldı!

İranlı şirketler ve Suriye arasında, Suriye'nin yeniden imarı için anlaşmalar yapıldığı bildirildi. Suriye Başbakanı İmad Hamis başkent Tahran'da Cihangiri ile bir araya geldi...

Başsavcılıktan Trump'ın iş anlaşmalarına soruşturma!

New York Başsavcılığı, bankalardan kredi almak için "mal varlığını abarttığı" iddiaları üzerine ABD Başkanı Trump hakkında soruşturma açtı. 

Türk inşaat sektörü Kuveyt'te milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapıyor!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Gassan Yusuf Abdulbari ez-Zevavi, Türk inşaat sektöründen 3 büyük firmanın Kuveyt'te milyarlarca dolar değerinde iş anlaşmaları yaptığını söyledi.

İdlib'de iki belde 'yıkılmış kent' ilan edildi!

Suriye için yapılan Astana anlaşmalarına göre "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" içinde, Soçi mutabakatına göre de silahsızlandırılmış alanda bulunan iki belde, "yıkılmış kent" olarak ilan edildi.

Beyttürk ile Katarlı Retaj arasında 100 milyon dolarlık anlaşma!

Katar menşeili Retaj Group ile Türkiye’nin Körfez ülkelerinde marka değeri en yüksek inşaat firmalarından biri olan Beyttürk arasında 100 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşması imzalandı. 

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Rus inşaat şirketleri Suriye’de havalimanı inşa edecek!

Suriye Planlama ve Uluslararası İşbirliği Kurumu Başkanı İmad Sabuni, Suriye-Rus hükümetler arası komisyonun toplantısında imzalanan anlaşmalar kapsamında Suriye’nin Tartus kentinde havalimanı ve aşı üretim fabrikası inşa edeceklerini açıkladı.

Retaj Group anlaşmaları Haberi

Retaj Group anlaşmaları

Beyttürk ile Retaj Group’un gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında Retaj Group’un Beyttürk’ün 750 adet bitmiş konutlarının rezidans işletmesini gerçekleştireceğini ifade eden Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman: “Bu anlaşma kapsamında 5 yıl içerisinde 100 milyon dolarlık bir işlem hacmine ve 250 binin üzerinde turiste ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi. 

Beyttürk ile dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet ailesine bağlı Retaj Group arasında geçtiğimiz günlerde Katar’da dev bir işbirliği anlaşması imzalandı.  

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman: “Geçen yıl Katar ile diplomatik ilişkilerimizin 45. Yılını kutladık. Böyle bir dönemde işbirliğimizin ulaştığı seviyeden gurur duyuyoruz. Katarlı Retaj Group ile Beyttürk arasında ki işbirliği anlaşması birçok alanda Türkiye ekonomisine önemli katkıda bulunacak.” diye açıklama yaptı. 

Barman: “5 yıl içerisinde...