09 / 05 / 2024

Reuters dolar tahmini

Reuters dolar tahmini

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasındaki dolar için son dakika 2023 tahmini geldi. Peki dolar tahttan inecek mi? Hemen bu çarpıcı açıklamaya bakın...

IMF açıkladı: Türkiye’de enflasyon da dolar da yüksek kalmaya devam edecek!

IMF Bahar toplantısında Dünya Ekonomik Görünümü raporunda Türkiye ile ilgili tahminlerini de paylaştı. Raporda 2024 yılı için enflasyon tahmini yüzde 45 seviyelerinde açıklanırken doların da yükselişine devam edeceği görüldü..

28 TL'ye inecek diyen Necmettin Batırel'den bir yeni dolar tahmini daha geldi! Rakamı duyanlar inanamadı!

Yerel seçimlere iki gün kala pek çok kişi de dolar kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 28 TL'ye ineceğini söyleyen Necmettin Batırel'den bir yeni dolar tahmini daha geldi...

Dolar alacaklar dikkat! Fitch’in yıl sonu dolar tahmini şok etti!

Dolardaki yükseliş sürüyor. Vatandaş elindeki tüm parayla altın ve dolar almaya devam ederken, gazeteci Barış Esen X sosyal medya hesabından uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in 2024 yıl sonu Dolar/TL tahminin açıkladı. Dolar almadan önce mutlaka bakın.

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

Elinde avucunda dolar olanlara büyük şok! Dünyaca ünlü banka dolar kurunun dip yapacağı tarihi açıkladı!

Elinde avucunda dolar olan pek çok yatırımcı dolar kuru ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte dünyaca ünlü bankanın 1 doları bile olanları şaşırtan o tahmini...

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

Prof. Dr. Veysel Ulusoy'dan çok çarpıcı dolar kuru tahmini geldi: 'Her durumda sonuç vahim'

Prof. Dr. Veysel Ulusoy resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar kuru ile ilgili çok çarpıcı bir değerlendirme yaptı. Veysel Ulusoy paylaşımında "Her durumda sonuç vahim" ifadelerini kullandı.

Dolar tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer'den şimdi de altın tahmini geldi! 

Dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi de flaş bir altın tahmini geldi. Peki Selçuk Geçer altın fiyatlarıyla ilgili neler söyledi? İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları...

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Dolar 48 TL olacak! İşte o tarih resmen açıklandı

Amerikalı yatırım bankası Goldman Sachs’ın uluslararası döviz kurlarıyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Lirası için de öngörüde bulundu. Dev bankanın Dolar/TL tahmini şaşırttı. İşte doların 48 Türk Lirası’nı göreceği o tarih.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

JPMorgan'dan yeni dolar tahmini! Dolar 36 TL olacak!

Dolar kuru tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 30 TL barajını geçti. JPMorgan, dolar/TL için 2024 yıl sonu tahminini 34 liradan 36 liraya yükseltti.

Her tahmini tutan Mert Başaran'dan şimdi de dolar kuru tahmini geldi!

Son dönemlerde dikkat çeken tahminler yapan Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, dolar kuruna ilişkin de önemli tahminler yaptı. İşte Mert Başaran'ın yatırımcılar tarafından merakla beklenen o tahmini...

Reuters dolar tahmini Haberi

Reuters dolar tahmini

2023 yılı dolar tahmini ne olur? Dolara yatırım yapmak için doğru zaman mı? Dolar nereye gidiyor gibi soruların yanıtları yatırımcılar tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Reuters tarafından ekonomistlerle yapılan anketten çok çarpıcı bazı sonuçlar ortaya çıktı. Verilen detaylara göre, bu sene önde gelen para birimleri karşısında durdurulamaz bir yükseliş gösteren ABD dolarının hakimiyetini gelecek 2023 yılına da taşıması bekleniyor. 

Yine verilen bilgiye göre yatırımcıların bir diğer gözde yatırım araçları arasında yer alan Euro’nun dolar karşısındaki değerinin ise gelecek altı ayda bu seviyelerde yatay kalması bekleniyor.

Mynet'in aktardığı habere göre, Reuters tarafından döviz piyasası stratejistleri arasında yapılan anket, bu sene yüzde 16 yükselen ve son 50 senenin iyi performansını...