25 / 08 / 2024

Reuters dolar tahmini

Reuters dolar tahmini

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasındaki dolar için son dakika 2023 tahmini geldi. Peki dolar tahttan inecek mi? Hemen bu çarpıcı açıklamaya bakın...

Merkez Bankası resmen açıkladı... Dolar 12 ay sonra bu kadar olacak

Merkez Bankası tarafından resmen açıklama geldi... Merkez Bankası'nın dolar hakkındaki 12 ay tahmini bir hayli konuşulacak.

Alman devinden sıcağı sıcağına yıl sonu dolar tahmini! Dolar 37 TL...

Alman devi Deutsche Bank, Türkiye ekonomisinde güçlü bir dezenflasyon süreci beklendiğini ve yıl sonunda doların 37 TL olacağını açıkladı.

Varını yoğunu dolara yatıranlara çarpıcı uyarı: Dolar 20 TL! Ünlü ekonomistin dolar tahmini korkuttu!

Ekonomist Atilla Yeşilada, dolar ile ilgili rakam verdi ve varını yoğunu dolara yatıranları uyardı. İşte o açıklama ve bugün son dakika dolar kuru...  

3 dev bankadan son dakika dolar tahmini! Beklenen açıklama şimdi geldi! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?  

HSBC, Morgan Stanley ve JPMorgan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl sonuna kadar politika faizlerinde izleyeceği adımlara yönelik öngörülerini paylaşarak doların yönünü açıkladı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar 33'ten 36'ye fırladı... HSBC resmen açıkladı

Dolar fiyatlarıyla ilgili bankaların tahminleri merak ediliyor... Vatandaşların konuyu ciddi şekilde araştırmaya başlamasının ardından ise HSBC'nin dolar tahmini yeniden gündem oldu.

Merkez Bankası'ndan 200 TL açıklaması... Dolar 42, 79'dan önemli

Herkes Merkez Bankası'nın yıl sonu için yaptığı 42, 79 TL'lik dolar tahmini konuştu ancak ondan da önemli bir gelişmeyi yine Merkez Bankası açıkladı.

172 yıllık dev banka Wells Fargo açıkladı... Dolar 30 TL...

Bankaların dolarla ilgili tahminleri merak ediliyor... ABD'li 172 yıllık dev banka Wells Fargo'dan da dikkat çeken bir dolar tahmini geldi. 30 TL...

Dolar 63 TL olacak. Resmen tarihi verdi

Dolarda fiyatların nereye gideceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor... Uzman isimden ise dikkat çeken bir dolar tahmini geldi. Dolar fiyatlarının gideceği yeri açıkladı.

Fitch'ten son dakika yıl sonu dolar tahmini geldi! Dolar 2024 sonunda işte tam bu kadar olacak!

Fitch Direktörü ve Türkiye Analisti Morales yatırımcıların gözdesi dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. İşte son dakika yıl sonu dolar tahmini...

Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan yeni dolar tahmini geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru 33 liraya yükseldi. Türkiye'nin gir listeden çıkarılmasının ardından tekrar 32,87 lira seviyesine geriledi. Ekonomist Evren Devrim Zelyut dolardaki hareketliliği değerlendirerek geleceği net rakamı açıkladı. 

Ünlü bankadan yaz sonu için flaş dolar tahmini geldi!

Yatırımcılar dolar kurunun yükselip yükselmeyeceğini merak ederken, Barclays analistleri, son zamanlarda istikrarlı seyreden Dolar/TL kurunda yaz aylarında ılımlı da olsa bir yükseliş olabileceğini bekliyor. 

ABD’li dev bankadan son dakika dolar tahmini geldi! Dolar kuru işte bu tarihte 39 TL olacak!

ABD merkezli büyük yatırım bankası Morgan Stanley, 2025 yılının ilk çeyreğine kadar faizlerin değişmeyeceğini belirtirken; 2025 ortasında dolar/TL’nin 39’a yükseleceğini açıkladı. Morgan Stanley ayrıca 4 Türk bankası için hedef fiyatlarını da açıkladı.

Dolar için şaşırtan yıl sonu tahmini geldi! Dolar kuru 2024 sonunda kaç TL olacak? 

Hem doları olanlar hem de dolar almak isteyenler dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru 2024 sonunda kaç TL olacak? 

Reuters dolar tahmini Haberi

Reuters dolar tahmini

2023 yılı dolar tahmini ne olur? Dolara yatırım yapmak için doğru zaman mı? Dolar nereye gidiyor gibi soruların yanıtları yatırımcılar tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Reuters tarafından ekonomistlerle yapılan anketten çok çarpıcı bazı sonuçlar ortaya çıktı. Verilen detaylara göre, bu sene önde gelen para birimleri karşısında durdurulamaz bir yükseliş gösteren ABD dolarının hakimiyetini gelecek 2023 yılına da taşıması bekleniyor. 

Yine verilen bilgiye göre yatırımcıların bir diğer gözde yatırım araçları arasında yer alan Euro’nun dolar karşısındaki değerinin ise gelecek altı ayda bu seviyelerde yatay kalması bekleniyor.

Mynet'in aktardığı habere göre, Reuters tarafından döviz piyasası stratejistleri arasında yapılan anket, bu sene yüzde 16 yükselen ve son 50 senenin iyi performansını...