10 / 05 / 2024

Reyhan Akşahin

Reyhan Akşahin

Rumi Maden Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reyhan Akşahin, Mustafa Akşahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta Bağcılar'da kuruldu.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Akşahin tarafından kuruldu.

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erşahin tarafından kuruldu.

Pandemide İstanbullular yazlıklarına, yabancılar İstanbul'a akın etti!

Kovid-19 salgınında birçok ülke sınırlarını kapattı. Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre; pandeminin kendini iyice gösterdiği 2020 yılında yabancılar akın akın İstanbul'a geldi. 

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Sit alanı Akçalı Antik Yerleşimi'nden üreticilerin tahliye edilmesi kararı mecliste!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde bulunan ve sit alanı olan Akçalı Antik Yerleşimi'nden zeytin üreticilerinin tahliye edilmesi kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Ba Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Akşahin tarafından kuruldu. 

Fafa İnşaat Proje Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fafa İnşaat Proje Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Eroğlu ve Mualla Asena Akşahin ortaklığında Kartal'da kuruldu.

Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, tapu harcı ödemeleriyle ilgili konuştu. “Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın” uyarısı yapan Şahin, tapu harcının eksik yatırılmasında oluşacak sorunlara değindi.

Başakşehir'deki Kalekol'un inşaatı tamamlandı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başakşehir'de yapımı tamamlanan Kalekol'un açılışını gerçekleştirdi.

Reyhan Akşahin Haberi

Reyhan Akşahin

Rumi Maden Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reyhan Akşahin, Mustafa Akşahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 

Rumi Maden Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır  Yurt içinde ve yurt dışında her nevi yapı malzemelerini almak, satmak ve yapı malzemeleri ile ilgili her türlü işlemleri yapmak,  Yurt içinde ve yurt dışında üretilen her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin ithali ve ihracı bunlarla ilgili bayilikler ve mümessillikler almak ve vermek, söz konusu malzemelerinin imalatında kullanılacak makine ve teçhizatlarına temini, tesisi ve geçici kabulü, bunlarla ilgili yatırım teşvik fonlarından faydalanmak, fason veya taşeron kullanmak yoluyla taahhütlerde bulunmak, alık satımını, ithalat...