29 / 04 / 2024

Reyhan Demirkundak hdr mimarlık

Reyhan Demirkundak hdr mimarlık

Mimar Reyhan Demirkundak kimdir? Mimar Reyhan Demirkundak bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Reyhan Demirkundak, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Reyhan Demirkundak..

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Bütçesine  uygun televizyon arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Axen 24'' AX24LEDE09 HDR Uydulu Led Siyah Televizyonu indirimle elde etmek mümkün. 

Samsung Neo QLED QN90 TV sonunda geldi! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Samsung, 4K HDR oyun oynanabilen, ileri teknolojilere sahip yeni Samsung Neo QLED QN90 TV modelini Türkiye’deki kullanıcılara satışa çıkarttı..Son teknoloji Samsung Neo QLED QN90 TV yi sizler için araştırdık.

Samsung QLED QN90 TV Türkiye'de! Samsung QLED QN90 TV kaç TL? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

15 yılı aşkın süredir global TV pazarında lider konumunu koruyan Samsung, 4K HDR oyun oynanabilen, ileri teknolojilere sahip yeni Neo QLED QN90 TV’yi Türkiye’ye getirdi. Samsung QLED QN90 TV kaç TL? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Beko Smart TV fiyatları ne kadar? İşte Beko Smart TV Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni nesil televizyon almak isteyenler tüm Smart Tv'leri inceliyorlar. Arçelik TV'lerdeki HDR 10 teknolojisiyle parlak sahnelerde daha net ve detaylı renklerin keyfini çıkarmanız mümkün. Peki, Beko Smart TV fiyatları ne kadar? İşte Beko Smart TV Nisan 2022 fiyat listesi...

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Eryüksel tarafından kuruldu.

Hdr İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Güngör tarafından kuruldu.

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özgün ve Reyhan Hazal Şirin tarafından kuruldu.

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirkundak ve Reyhan Demirkundak ortaklığında açıldı.

Paklar Grup Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paklar Grup Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Gezer tarafından kuruldu.

Mrs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Al tarafından kuruldu.

Reyhan Demirkundak hdr mimarlık Haberi

Reyhan Demirkundak hdr mimarlık

Reyhan Demirkundak kimdir?

Reyhan Demirkundak, 1983 yılında İstanbul 'da doğdu. Orta öğretimini Sağmalcılar Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 


2003 yılında Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Hüseyin Demirkundak ile HRD Mimarlık firmasını kurdu. Mimarlık çalışmalarını Hrd Mimarlık bünyesinde devam ettirmektedir.


HDR Mimarlık

"HRD Mimarlık 2009 yılında Reyhan Demirkundak ve Hüseyin Demirkundak tarafından kurulmuştur. Genc ve dinamik yapısı ile çok kısa sürede birçok farklı alanda tasarımlar üretip hayata geçirme olanağı bulmuştur. 

Etkinlik alanlari mimari tasarım, iç mimarlık, danışmanlık hizmetleri ve uygulama gibi geniş bir yelpazeye yayılmaktadır. 


Tasarım sürecinde durumu oluşturan kriterler birarada değerlendirilmek zorundadır. Yer, bütçe, işveren ile iletişim, malzeme ve teknolojik olanaklar doğru tasarıma ulaşmakta belirleyici unsurlardır.


HRD Mimarlık hayatın içinde, hayatın içinden tasarımlarla karşınıza çıkmaya devam...