10 / 05 / 2024

Reyhanlı Minik Kalpler Yetim Köyü

Reyhanlı Minik Kalpler Yetim Köyü

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Katar RAF ROTA Hayır Kurumu iş birliğiyle bin 560 Suriyeli yetim çocuğun barınacağı Minik Kalpler Yetim köyünün temeli atıldı.

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Reyhanlı'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Reyhanlı'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Reyhanlı konut projesi...

Hatay Reyhanlı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Reyhanlı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay Reyhanlı için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Reyhanlı'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 2. İcra Dairesi, Hatay ili, Reyhanlı ilçesinde yer alan gayrimenkulleri 11 milyon 250 bin TL'ye satıyor.

Hatay Reyhanlı'ya millet bahçesi müjdesi!

Osmanlı döneminde önemli ticaret ve mesire yeri olarak kullanılan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine millet bahçesi inşa edilecek.

Türk Kızılayı'ndan Hatay Reyhanlı'da lojistik merkezi yapım işi ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Hatay İli, Reyhanlı İlçesi, İbrahimpaşa Mahallesi'nde lojistik merkezi yapım işi ihale ediyor. 

Reyhanlı Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Hatay'da yapımı devam eden Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde sona yaklaşılıyor. Kısa sürede açılması planlan Reyhanlı Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı.

Reyhanlı'da 6 yılda 10 bin konut inşa edildi!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Türk ve Suriyelilerin konut ihtiyacının karşılanması için çalışmalara devam ediliyor. Proje kapsamında son 6 yılda yaklaşık 10 bin konut inşa edildi.

Reyhanlı Barajı'nın inşaatında kontrollü patlatma!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde inşaatı devam eden Reyhanlı Barajı'nda zemin düzeltmesi için 5 tonluk kontrollü patlatma yapıldı.

Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Hatay Reyhanlı projesinde yer alan 33 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Reyhanlı Barajı'na ilişkin 6 soru mecliste!

Reyhanlı Barajı'nın yapımının bitirilememesine ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuyu meclis gündemine taşıdı..

TOKİ Reyhanlı Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Başvuruların 8 Ocak 2018-29 Haziran 2018 tarihleri arasında kabul edileceği TOKİ Reyhanlı Alt Gelir Grubu projesinde 180 ay ve 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Reyhanlı Yenişehir Orta Gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Reyhanlı Yenişehir'de 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Reyhanlı Alt Gelir Grubu TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Reyhanlı TOKİ Alt Gelir Grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Reyhanlı Minik Kalpler Yetim Köyü Haberi

Reyhanlı Minik Kalpler Yetim Köyü

Aile Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek yetim çocuklarla tek tek ilgilenerek yetkililerden bilgi aldı. Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli ve Katar RAF Hayır Kurumu Başkanı Ayet Kahtani'nin konuşmalarının ardından Aile Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek yaptığı konuşmada, dünyanın dört bir yanında savaşlar, doğal afetler, kazalar gibi olaylardan dolayı anne ve babalarını kaybetmiş milyonlarca çocuk bulunduğunu, bunlardan Irak'ta 5 milyon yetim olduğunun tahmin edildiğini söyledi. Afrika kıtasında her yıl 2.1 milyon çocuğun yetim kaldığını belirten Atabek, çocukların kendilerine uzanacak yardım eli beklemekte olduklarını ifade etti. Atabek, şunları kaydetti:


"Suriye'de olaylar nedeniyle ülkemize sığınarak geçici koruma statüsü ile barınan ve özel ihtiyaç sahibi gurupta yer alan Suriye uyruklu refakat siz...