04 / 05 / 2024

reyhanlı Tosyalı Öğrenci Yurdu

reyhanlı Tosyalı Öğrenci Yurdu

Tosyalı Holding tarafından Reyhanlı'da yapımına başlanacak olan E.Ayhan Tosyalı Öğrenci Yurdu ve Spor Salonu'nun temel atma töreni, Hatay Valisi Ercan Topaca'nın katılımıyla geçen hafta gerçekleştirildi.

Tosyalı Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı!

Tosyalı Holding tarafından Reyhanlı'da yapımına başlanacak olan E.Ayhan Tosyalı Öğrenci Yurdu ve Spor Salonu'nun temel atma töreni, Hatay Valisi Ercan Topaca'nın katılımıyla geçen hafta gerçekleştirildi.

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi ücretleri belli oldu!

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi nerede? Ataşehir öğrenci konuk evi nerede? Ataşehir kız öğrenci konuk evi ücretleri kaç TL? Ataşehir öğrenci konuk evi adresi, telefonu var mı? Ataşehir kız öğrenci konuk evi servisleri var mı?

Avrupa İnşaat 20 milyon lira yatırımla öğrenci yurdu kurdu!

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist'i kurdu.

Avrupa İnşaat 20 milyon lira yatırımla öğrenci yurdu kurdu!

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.

Konforist öğrenci yurdu 2015 öğretim yılında kapılarını açacak!

Öğrenci yurdundan çok, konforlu, rahat ve güvenli bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen Konforist, 2014-2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak. Konforist öğrenci yurdu, İstanbul Eyüp'te inşa ediliyor.

Konforist öğrenci yurdu 2014-2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak!

Avrupa İnşaat, Türkiye' nin en konforlu öğrenci yurdu olmasını hedeflediği Konforist' i, İstanbul Eyüp'te inşa ediyor. Konforist, 2014 - 2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak...

Ankara İstanbul hızlı tren öğrenci bileti kaç TL?

Ankara İstanbul YHT öğrenci bileti kaç lira? Ankara İstanbul hızlı tren öğrenci bilet fiyatı ne kadar? Ankara İstanbul YHT öğrenci fiyatı nedir? İstanbul Ankara YHT öğrencileri kaç liradan taşıyacak? İşte cevaplar...

Reyhanlı Barajı Türkiye'nin en büyük dolgu barajı olacak!

Türkiye'nin "en büyük dolgu barajı" olan Amik-Afrin Projesi Reyhanlı Barajı'nda 30,8 metrelik setin 10 metresi yapıldı. İnşaatına 2010'da başlanan barajın fiziki gerçekleşmesi yüzde 47,49'a ulaştı...

Reyhanlı Barajı, Amik Ovası'na hayat verecek!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 4 yıl önce yapımına başlanan Reyhanlı Barajı inşatının yarısı tamamlandı.Baraj sayesinde Amik Ovası’nda 60 bin hektar sulanacak, 20 bin hektarda taşkınların önüne geçilecek.

Avrupa İnşaat Alibeyköy'de Konforist öğrenci yurdunu inşa ediyor!

Türkiye'de öğrencilerin yüzde 40'ı ikamet ettikleri şehrin dışında bir üniversitede okuyor. Yaklaşık 3 milyon üniversite öğrencisinin bulunduğu Türkiye'de devlet yurtlarında 307 bin, özel yurtlarda ise 220 bin öğrenci kalıyor...

Mersin'de kız öğrenci yurdunda yangın çıktı!

Yurtta kalan 70 öğrenci tahliye edilirken, Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Tarsus Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözlerin de yardımıyla yangın 3 saat süren çalışma sonucu söndürüldü...

Mersin'de öğrenci yurdunda yangın çıktı!

Taşobası Köyü Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği'ne ait 3 katlı kız öğrenci yurdunun çatı kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kız öğreci yurdunun çatı kısmında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu.

Tema İstanbul'a 1.176 öğrenci kapasiteli TED Koleji geliyor!

Tema İstanbul'da yapılacak okul belli oldu. Tema İstanbul içinde yapılacak TED Koleji kapsamında 1.176 öğrenci eğitim görebilecek. 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılacak koleje, dışarıdan da kayıt yapılabilinecek.

reyhanlı Tosyalı Öğrenci Yurdu Haberi

reyhanlı Tosyalı Öğrenci Yurdu

12 Haziran 2013 tarihinde protokolü imzalanan ve Tosyalı Holding tarafından Reyhanlı'da yapımına başlanacak olan E.Ayhan Tosyalı Öğrenci Yurdu ve Spor Salonu'nun temel atma töreni, Hatay Valisi Ercan Topaca'nın katılımıyla geçen hafta gerçekleştirildi. Reyhanlı'nın ihtiyacı doğrultusunda yapılacak tesis, Selçuklu Mimarisi esas alınarak ilçeye kazandırılacak, yatakhane, yemekhane, çalışma ve etüt odaları, açık ve kapalı spor alanları ile örnek bir eğitim kompleksi niteliği taşıyacak. 



150 KİŞİLİK YATAKHANE 

Her iki yapıda 7868 parsel üzerine yerleştirildi. Kız Yurdu bodrum kat + 4 kattan oluşacak. Toplam inşaat alanı 4.900 metrekare. Kız Yurdu 150 kişilik yatakhanesi, 280 kişilik yemekhanesi, 6 adet çalışma ve etüd odaları ile hizmet verecek. Yurt alanı içerisinde öğrencilere hizmet verecek 2 voleybol, 2 basketbol sahaları, kamelya ve çim alanlarda yer alacak. 



Yeni...