29 / 04 / 2024

Reyhanlıya yeni park yapılacak

Reyhanlıya yeni park yapılacak

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Harran ve Oğulpınar mahallerine park yapılıyor. Reyhanlı Belediyesi’nce her iki mahalleye kurulacak park için oyun grupları ve spor aletlerinin montajına ve mahalle sakinlerinin oturacakları kamelyaların yapım çalışmalarına baş

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

Reyhanlıya yeni park yapılacak Haberi

Reyhanlıya yeni park yapılacak

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Harran ve Oğulpınar mahallerine park yapılıyor. Reyhanlı Belediyesi’nce her iki mahalleye kurulacak park için oyun grupları ve spor aletlerinin montajına ve mahalle sakinlerinin oturacakları kamelyaların yapım çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Harran Mahallesi’nde yapımına devam edilen parkın çocuk oyun grupları, fitness aletleri, oturma bankları ve çardaklarıyla geniş bir kitleye hitap edeceğini belirterek, engelli vatandaşlar için de uygun koşulların sağlanacağın parkın yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi. Şanverdi, ayrıca, Oğulpınar Mahallesi’nde yapımına yeni başlanan parkın da aynı standartlarda olacağını ve tamamlandığında mahalleye farklı bir renk katacağını, çocukların rahatça koşup oynayabileceği, ailelerin dinlenebileceği bir alan olarak halkın ihtiyacına cevap vereceğini ifade...