30 / 04 / 2024

reysaş grubu kastamonuda otel mi yapacak

reysaş grubu kastamonuda otel mi yapacak

Hilton Otellerinin Türkiye temsilcisi aynı zamanda Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, gerekli arazinin bulunması durumunda Kastamonu’ya Hilton Otel’in yapılabileceğini söyledi.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 35 milyon TL'ye 5 seneliğine kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki deponun 12 bin 820 metrekare depolama alanı "Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Üretim Pazarlama Satış ve Tic.A.Ş.(Yıldız Holding/Ülker Grubu)"na 5 seneliğine kiraya verdi.

Reysaş GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 23 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını ve A Grubu Olağan Genel Kurul Toplantısını koronavirüs salgını nedeniyle iptal etti...

Durmuş Döven: BİST'ten çıkmak gibi bir planımız yok!

Reysaş Lojistik ve Reysaş GYO şirketleriyle BİST'te işlem gören Reysaş Grubu, 2020 için 1,3 milyar TL'lik ciro hedefi belirledi. Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, şirketin borsadan çıkacağı söylentilerine karşılık, BİST'ten ayrılmayacaklarını söylüyor.

Reysaş Grubu gayrimenkul sektöründe büyüyor!

Reysaş Grubu lojistiğin ardından Gayrimenkul, turizm ve enerji gibi farklı alanlarda büyüyor. 1 milyon m2’ye yaklaşan depolarının çatısında güneş enerjisi üreten şirket, 4 Hilton anlaşmasından ikisini hizmete açtı.

Reysaş gayrimenkul ve turizmde hızlanıyor!

Reysaş Grubu, 7 yılda 84 depo açtı. Hedef tüm ülkeye yayılmak. Ciroda 1 milyar TL'ye yaklaşan şirket, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de hızlı büyüyor. Arsa stoku 13 milyon m2'ye ulaştı.

Reysaş GYO 2014 A grubu imtiyazlı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. reysaş GYO 2014 Yılı (A) Grubu İmtiyazlı Olağan Genel Kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Reysaş'ta Kolay Depo hizmeti başladı!

Reysaş, Kolay Depo ile hızla büyümeye devam ediyor. Reysaş Grubu'na bağlı olarak 1.2 milyon TL yatırımla kurulan Kolay Depo, bireysel veya kurumsal alanlarınızı işgal eden eşyalarınızı sizin için saklıyor.

Reysaş GYO A Grubu 2012 yılı genel kurul tescilini yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A Grubu 2012 yılı genel kurul tescilini yayınladı...

Reysaş'ın 2012 yılı A gurubu imtiyazlı pay sahipleri genel kurul sonucu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2012 yılı A grubu imtiyazlı pay sahipleri olağan genel kurul sonucunu yayınladı...

Reysaş GYO, ortaklarını genel kurul toplantısına çağırıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, ortaklarını 2010 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile A Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri Genel Kurul Toplantısına çağırdı. Toplantılar 28 Nisan 2011 günü yapılacak

Reysaş Grubu Erzincan 'a otel yapıyor!

Başbakan Erdoğan 'ın turizmcilerin toplantısında ‘Doğu 'ya otel yatırımı yapmıyorsunuz ', çıkışının ardından yeni yatırımlar hızla gündeme gelmeye başladı. Bunların sonuncusu da Reysaş 'ın Erzincan 'a yapacağı 5 yıldızlı otel oldu

Yıldırım Yapı Grubu'ndan Kuleli Evleri'nde 330 bin TL'ye 3+1!

Yıldırım Yapı Grubu'nun Kuleli Evleri adlı konut projesinde 3+1"ler 330 bin TL ile 350 bin TL"ye satılıyor. Kuleli Evleri"nde kapalı otopark, fitness salonu, kapalı çocuk oyun alanı ve 24 saat güvenlik bulunuyor

Reysaş GYO ortaklık yapısını açıkladı

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), ortaklık yapısını, sermayeyi temsil eden payları, sermaye piyasası araçlarının kote edildiği borsaları, yönetim ve denetim kurulu üyelerini ve grup şirketleri hakkında bilgileri açıkladı

reysaş grubu kastamonuda otel mi yapacak Haberi

reysaş grubu kastamonuda otel mi yapacak

Özel uçağı ile Kastamonu Havalimanına zorunlu iniş yapan Hilton Otellerinin Türkiye temsilcisi aynı zamanda Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, gerekli arazinin bulunması durumunda Kastamonu’ya Hilton Otel’in yapılabileceğini söyledi.


Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Samsun’dan İstanbul’a özel uçağıyla gitmekte iken, İstanbul Havalimanı’ndan iniş izni verilmemesi nedeniyle Kastamonu Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı.


Kastamonu Havalimanı’nda Vali Şehmus Günaydın, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve Kastamonu Havalimanı Müdürü Mustafa Konca tarafından karşılanan Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Kastamonu’da Hilton Oteli açmaya karar verdi.


Uzun yıllar marka bir otel açılması konusunda büyük çabalar sarf eden, ancak bunda başarılı olamayan Kastamonu, tarihi bir fırsat yakaladı. Kastamonu’ya zorunlu iniş yaptıktan sonra şehirde Vali Günaydın ve Başkan Babaş ile birlikte gezen Durmuş Döven,...