03 / 05 / 2024

Reysaş GYO yıl sonu ekspertiz raporları

Reysaş GYO yıl sonu ekspertiz raporları

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı...

Reysaş GYO yılsonu eksprestiz raporlarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yılsonu eksprestiz raporlarını yayınladı.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

Reysaş GYO'nun gayrimenkul portföy büyüklüğü bir yılda yüzde 160 arttı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2022 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri sonucunda arsa ve binaları ile bağlı ortaklıklarının gayrimenkullerinin değeri resmen belli oldu. İşte Reysaş GYO'nun gayrimenkullerinin değeri...

Reysaş GYO Sancaktepe projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu!

Reysaş GYO İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 0 ada 1975 parselin değerini resmen açıkladı. Peki Reysaş GYO Sancaktepe projesinin 2022 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 5.1 milyar TL'ye ulaştı!

Reysaş GYO'nun 2021 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü ise 3 milyar 118 milyon 480 bin TL iken yüzde 63 artışla 5 milyar 82 milyon 925 bin TL'ye ulaştı. 

Emlak Konut GYO yılın son çeyreğine hazır!

Emlak Konut GYO, yılın son çeyreğine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Firma İstanbul'da hayata geçireceği 12 projede 15 bin konut satışı yapılacağını dile getirdi. 

Reysaş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş GYO'nun 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim kuruluşu Eren Bağımsız Denetim A.Ş.; 03 Haziran 2021 tarihinde tescildi ve ilan edildi. 

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Reysaş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçiyor!

Reysaş GYO Yönetim Kurulu'nun görev ve sorumluluklarını sağlıklı bir biçimde yerine getirmesini teminen komiteler ve üyelerini seçti. 

Reysaş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Reysaş GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı ve alınan kararlara ilişkin tutanak ve pay sahiplerine ilişkin hazirun cetveli yayınlandı.

Reysaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Reysaş GYO, 2020 yılı SPK mevzuatına göre karının 410 milyon 426 bin 474 TL, VUK karının -67 milyon 595 bin 62,17 TL (Zarar) olması sebebiyle ortaklara kar dağıtılmamasına karar verdi. 

Reysaş GYO yıl sonu ekspertiz raporları Haberi

Reysaş GYO yıl sonu ekspertiz raporları

Reysaş GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 34/g Maddesi uyarınca, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2014 Yıl Sonu Değerlemeleri A Pozitif Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ye yaptırılmıştır. İlgili değerleme raporları ayrıca Şirketimizin internet sitesinde yer almaktadır.


Kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Dosya için