04 / 05 / 2024

Reysaş holding otelleri

Reysaş holding otelleri

Koronavirüs etkilerinin azalmasıyla beraber yeni döneme geçildi. Bu sürecin etkileri, pandemi sonrasında iş hayatında büyük yer kaplayacak. Peki tüm bunlar şirketlerin gelecek stratejelerini nasıl şekillendirecek?

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Reysaş GYO Kocaeli Gebze'de 82.2 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, 3 Ağustos 2021 ve 660 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Köyü 317 Ada 14 Parsel üzerinde yer alan Vona Holding A.Ş.'ye ait 34.477,19 metrekare büyüklüğündeki arsa KDV dahil 82 milyon 220 bin 630 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 35 milyon TL'ye 5 seneliğine kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki deponun 12 bin 820 metrekare depolama alanı "Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Üretim Pazarlama Satış ve Tic.A.Ş.(Yıldız Holding/Ülker Grubu)"na 5 seneliğine kiraya verdi.

Reysaş Yatırım'ın acı günü! Sinan Kılıç vefat etti!

Doktor Sinan Kılıç vefat etti. Reysaş Yatırım Holding A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Reysaş, depolama konusunda büyük oynuyor!

Reysaş Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, “Yatırımlarımız, sıfırdan fabrika, depolama tesisi, araç, vagon ve ekipman yatırımı şeklinde olacak. 2018 için büyüme hedefimiz yüzde15.2023 yılı hedefimizi milyar dolar ciro.” dedi. 

Reysaş'ın 2023 hedefi 1 milyar dolar ciro!

Geçtiğimiz seneyi yüzde 20 büyümeyle kapatan Reysaş Yatırım Holding, 2023 hedeflerini 1 milyar dolar ciro olarak açıkladı..

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Reysaş GYO İMKB'de işlem görmeye başladı!

Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, firmanın gelişimini ve 2017 yılı hedeflerini anlattı. Döven, ''Reysaş GYO İMKB'de işlem görmeye başlamıştır'' dedi.

Kastamonu Hilton Oteli için Kuzeykent önerisi!

Reysaş Holding’in patronu Durmuş Döven, dün teknik ekibiyle birlikte özel uçağını kullanarak geldiği şehrimizde, kurmayı planladığı Hilton Oteli konusunda Vali ve Belediye Başkanı’yla görüşmelerde bulundu.

Reysaş 2016'da 315 milyon TL yatırım yapacak!

Reysaş 2016'da 315 milyon TL yatırım yapacak. Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, bu yıl yüzde 15 büyüme planladıklarını kaydetti.

Reysaş Holding, Kastamonu'da otel yapacak!

Kastamonu’da son günlerde yerli ve yabancı turisti ağırlamak için otel yapılması konusunda yatırımcılara açık çek verilirken hem Kastamonu Valiliği hem de Kastamonu Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kastamonu'ya 5 yıldızlı Hilton Oteli geliyor!

Hilton Otellerinin Türkiye temsilcisi aynı zamanda Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, gerekli arazinin bulunması durumunda Kastamonu’ya Hilton Otel’in yapılabileceğini söyledi.

Reysaş holding otelleri Haberi

Reysaş holding otelleri

Koronavirüs salgını, ambalajın sadece ürünü korumakla kalmadığını, aynı zamanda müşterilerin evde kalmasına ve internetten sipariş vermesine imkan tanıyarak insan sağlığını da koruyabildiğini ortaya koydu. 

Capital Dergisi'ndeyer alan habere göre; hijyen önlemlerinin tüm insanlığın en önemli önceliği haline gelmesiyle beraber, Ticaret Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda Türkiye'de taze meyve ve sebzede seç-al dönemi sona erdi. Biz de Mondi Tire Kutsan olarak hem pandemi için hem de geleceğe dönük olarak tüketicilerin el değmemiş taze meyve ve sebzeye pratik, güvenli ve hijyenik şekilde erişmesini sağlayan paketleme çözümleri geliştirdik. Söz konusu ambalajlama çözümleri, Ticaret Bakanlığı tarafından alınan son önlemlerin ardından süpermarketler ve semt pazarlarında yaygınlaşacak. Hijyenik olan ve mevcut ihtiyaçları karşılayan küçük boy paketler, sürdürülebilir çözümlerle perakende zincirlerine fayda sağlayacak.

Salgın sırasında eve ka insanların internetten...