10 / 05 / 2024

Reysaş konteyner fabrikası

Reysaş konteyner fabrikası

Türkiye’nin önde gelen lojistik gruplarından olan Reysaş, Hendek’te yer alan 100 dönümlük arazide konteyner fabrikası inşa edecek. Şirket, çalışmalara başladı.

Reysaş, tam otomasyona dayalı konteyner fabrikası kuracak!

Türkiye’nin önde gelen lojistik gruplarından olan Reysaş, Hendek’te yer alan 100 dönümlük arazide konteyner fabrikası inşa edecek. Şirket, çalışmalara başladı.

Reysaş GYO Kocaeli'deki Honda Türkiye Fabrikası için 450 milyon TL teklif verdi!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'da bulunan 292 bin 297 metrekare alan üzerine kurulmuş,  Honda Türkiye Fabrikası'nın yüzde 100 alımı için 450 milyon TL bedelinde bağlayıcı olmayan alım teklifi verdi. 

Reysaş GYO Antalya'daki deposunu ve ofis alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi'ndeki 42 bin 483 metrekare deponun 3 bin metrekarelik kapalı raflı depolama alanı ile konteyner ofis alanı 5 seneliğine 5 milyon TL'ye kiraya verildi.

Reysaş GYO kiraladığı depoların sözleşmelerini yeniledi!

Reysaş, Arnavutköy İlçesi Ömerli Mahallesindeki deponun 768 metrekare depolama alanı ve konteyner için, önceki senelerde Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş. ile Seyidoğlu Gıda San.ve Tic.A.Ş. arasındaki kira sözleşmesine ek protokol yapıldı.

Reysaş, Sakarya'daki fabrikasının yapı kullanım izin belgesini aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı, Reysaş GYO, Sakarya Arifiye Hanlıköy'deki 5 bin 544 metrekarelik fabrika tesisinin yapı kullanım izin belgesini aldı.

Reysaş GYO Sakarya'daki Montaj Fabrikası'nın ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye'de yer alan 8 bin 584,68 metrekare arsa üzerinde Otomobil Fabrikasının jant ve lastik birleşimleri için inşa edilecek 5 bin 544,39 metrekare Montaj Fabrikası'nın inşaat yapı ruhsatını aldı.

Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrikasını İzmir'de açtı!

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.

Kemal Çolakoğlu, Çin rekabetinde konteyner ve çivi fabrikasını kapattı; inşaata giriyor!

Med Union Containers'in kurucu ortağı Kemal Çolakoğlu, konteyner işinden çıktı. Çivi ve tel pazarını Çinlilerin ağır rekabeti karşısında bırakıp konteyner işine giren Çolakoğlu, bu alanı da Çinli rakiplerine bıraktı...

Reysaş GYO'dan gayrimenkul portföyü açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu faaliyet raporunu ve gayrimenkullerinin hareketlerini içeren portföyünü yayınladı

Kayseri'de icradan satılık mermer ve taş işleme fabrikası!

Pınarbaşı İcra Müdürlüğü, Kayseri Pınarbaşı ilçesinde yer alan 3 tarla ile mermer ve taş işleme fabrikasını satışa sunuyor. Taşınmazların alanları 12 bin 88 metrekare ile 19 bin 754 metrekare arasında değişiyor

Malatya Tekstil Fabrikası satışa çıkarıldı!

Malatya'da 1.Organize Sanayi Bölgesinde Tekstil Fabrikası satışa çıkarıldı

Çimtek Kuzey Irak'ta çimento fabrikası inşa edecek!

Işıklar Holding iştiraki Çimtek, Kuzey Irak’ta çimento fabrikası inşa edecek. Çimtek açıklamasına göre şirket, Kuzey Irak’ta yerel bir grubun iştirakiyle kurulacak çimento fabrikasının yapımı için

Ege Zeytindağ bölgesine konteyner limanı yapılıyor!

Zeytin ve pamukla geçimini sağlayan sakin bir Ege kasabası olan Zeytindağ, yakın gelecekte sınırları içinde yapımına başlanacak konteyner limanıyla kabuk değiştirecek

Reysaş konteyner fabrikası Haberi

Reysaş konteyner fabrikası

Türkiye’nin önde gelen lojistik gruplarından olan Reysaş, konteyner alanında önemli bir yatırımı hayata geçirecek. Dünya Gazetesi'nden Aysel Yücel'in haberine göre; Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Türkiye’de bir konteyner fabrikası yapmak için çalışmaları başlattıklarını belirtti.

Depolama hizmetleri ve demiryolu taşımacılığında Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri olduklarına dikkat çeken Durmuş Döven, Kovid-19 salgınıyla beraber lojistik talebinin arttığına vurgu yaparak, “Şu anda depolarımız tamamen dolu. Hatta depoların girişini bile kullanmak zorunda kalıyoruz, 1 metre bile boş alanımız yok. Yeni yatırım yapmak istiyoruz ancak hammaddede yaşanan sorunlar bunu zorlaştırıyor. Demiryolunda ise en erken 1.5 ay sonrasına rezervasyon yapabiliyoruz” şeklinde konuştu.

Artan bu taleple birlikte konteyner ihtiyaçlarının da yükseldiğini dile getiren Döven, küreselde yaşanan arz srunları sebebiyle yeterli sayıda konteyner ithal edemediklerine, ayrıca maliyetlerin de...