13 / 05 / 2024

reysaş taşımacılık beşikdüzü osb depo satışı

reysaş taşımacılık beşikdüzü osb depo satışı

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş, Trabzon Beşikdüzü OSB'den bulunan gayrimenkulünü Garipler Aş Seramik'e 885 bin TL'ye sattı. Söz konusu gayrimenkulün değerleme raporu aşağıda yer alıyor...

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aslınur Yıldız tarafından kuruldu.

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cemal Altınbaş tarafından kuruldu.

Flo İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Flo İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yap

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beşiktaş’ta yapıldı.

reysaş taşımacılık beşikdüzü osb depo satışı Haberi

reysaş taşımacılık beşikdüzü osb depo satışı

Reysaş'tan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 22/11/2013 tarih ve 357 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Trabzon İli Beşikdüzü İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Seyitahmet Köyü Köyiçi Mevkii F42d19c4d Pafta 117 Ada 1 parsel üzerindeki kullanım hakkı Garipler Aş Seramik Yapı Malz.İnş.Tur.Ve Tic.Ltd.Şti.'ye devredilmiş ve sözkonusu ada parsel üzerindeki gayrimenkul de 885.000-TL'ye adı geçen firmaya satılmıştır.


İlgili gayrimenkul 1.680 m2 depolama alanına sahip olup, piyasa koşullarına göre oluşan değerle satılmıştır.


Gayrimenkule ilişkin A Pozitif Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu ektedir.


Kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Gayrimenkul değerleme raporu için