03 / 05 / 2024

rezidans avm projesi

rezidans avm projesi

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde yer alan Sur Yapı Marka projesi 220 mağazalı AVM, 21 ve 26 katlı kule ve 14 katlı home office'den oluşuyor. İşte Sur Yapı Marka ödeme bilgisi...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Antalya Lara'da planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesi mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir İstinye Park AVM'de son durum!

2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak olan İzmir İstinye Park AVM projesi 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans Dragos projesi 117 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor.

Ardeşen Belediyesi'nden rezidans ve AVM projesi geliyor!

Ardeşen Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, 15 ada, 69 nolu parsel üzerine Ardeşen Alışveriş Merkezi ve Rezidans (Ticaret+konut) inşaatı yaptıracak..

Ulus Belvedere Residence ön talep topluyor! Yeni Proje!

Metal Yapı Konut, Ulus Belvedere Residence projesinde ön talep topluyor. Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Rezidans projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

rezidans avm projesi Haberi

rezidans avm projesi


316 dairenin 220 bin metrekare arsa alanında konumlandırılmasıyla hayata geçen proje Sur Yapı imzası taşıyor. Sur Yapı Marka projesinde daireler 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlandı. Sur Yapı Marka ödeme bilgisi hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.



Uludağ manzaralı projenin 65 bin metrekarelik alanı ticari alan olarak ayrılmış durumda. 1,3 milyarlık yatırım bedeliyle yükselen projede 21 ve 26 katlı kule, 220 mağazalı AVM ve 14 katlı home office bulunuyor.



Home office alanlarının  64 ile 192 metrekare olarak tasarlandığı projede, daire büyüklükleri de 234 ile 289 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 



Sur Yapı Marka fiyat bilgisi:

2+1 dairelerin 330 bin TL'den başladığı projede fiyatlar 1 milyon 869 bin TL'ye kadar yükselebiliyor. 



Sur Yapı Marka ödeme bilgisi!

Lansmana özel yüzde 10 indirimi bulunan projede satış süreci devam ediyor.




Sur Yapı...