08 / 05 / 2024

Rezidanslar neden tercih ediliyor

Rezidanslar neden tercih ediliyor

Büyükşehirlerde 1990'larda başlayan 'stüdyo ev' yaşamından sonra şimdi de tüm Türkiye'de rezidanslar moda oldu. Ankara'da da rezidanslarda yaşamayı tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Peki rezidanslar neden tercih ediliyor?

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Vatandaşlar tercihlerini altın yerine artık gümüşten yana yapıyor. Altına olan talep gittikçe azaldığı şu günlerde gümüşe olan talep yükseldi. Neden mi? İşte cevabı...

Yabancılar konutta neden Türkiye'yi tercih ediyor?

Türk Lirası'nın değerinin düşmesi sonrasında Türkiye konut yatırımında yabancıların radarına girdi. Peki, bu sebep dışında yabancılar neden Türkiye'den konut alıyor? İşte detaylar...

Sanal ofisler neden tercih ediliyor?

İş hayatına yeni atılan ve sektörün dinamiklerine hâkim olmayan işletmelerin, sıfırdan kendilerine uygun bir çalışma ortamı yaratmaları oldukça zor olabiliyor. Bu zorluklar, sanal ofislerle kolayca aşılabiliyor.

Küresel finans devleri neden Çin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Küresel finans devleri neden Çin'i tercih ediyor!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 16 maddelik analizi...

Ortak yaşam konseptinin tercih edilmesini sağlayan 5 neden!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, ortak yaşam konseptinin tercih edilmesini sağlayan o önemli 5 nedeni sıraladı...

Konut alıcısı neden Esenyurt'u tercih ediyor?

AVEB Proje ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Burçin Çelik, konut alıcısının neden Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece üçgenini tercih ettiğini açıkladı..

Konut yatırımında neden Florida'yı tercih etmeli?

Geçtiğimiz yılı dünya şampiyonu olarak tamamlayan emlak dünyasının rekortmenlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran ''Konut yatırımında neden Florida'yı tercih etmeli'' hususunu kaleme aldı.

Yeşil Vadi İnşaat neden Bursa'yı tercih etti!

Bursa'daki 7 projesiyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren Yeşil Vadi İnşaat'ın Genel Müdürü Salim Al Law, gayrimenkul sektöründe neden Bursa'yı tercih ettiklerini agazete' ik paylaştı.

Yüksek katlı binlar neden tercih edilir?

En çok önem verilen, saygı duyulan ve belki de korkulan tüm yapılar yüksek inşa edilmiştir. Doğa unsurları bile yüksekliklerine göre akıllara kazınıyor.

Konut yatırımında Pendik neden tercih ediliyor?

İSTANBUL'UN doğu yakası merkezi konumda olan Pendik'te konut projelerine her gün yenisi eklenirken gayrimenkul fiyatları sürekli artıyor. Bu artışta İstanbul - Ankara YHT'nin de bölgeden geçmesi büyük rol oynuyor.

Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Boşananlar hangi semtlerde oturmayı tercih ediyor?

ABD'li Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, evlilik ve boşanmaların ev tercihlerine etkisini mercek altına aldı. Boşananlar hangi semtlerde, nasıl evleri tercih ediyor? Neden? İşte yanıtı...

Rezidanslar neden tercih ediliyor Haberi

Rezidanslar neden tercih ediliyor


Büyükşehirlerde 1990'larda başlayan 'stüdyo ev' yaşamından sonra şimdi de tüm Türkiye'de rezidanslar moda oldu. Ankara'da da rezidanslarda yaşamayı tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Çünkü evinizin tüm ihtiyaçları sizin adınıza başkaları tarafından karşılanıyor. Son dönemlerde ülkemizde rezidans satışlarında ciddi artışlar yaşanıyor. Gözlemlenen hareketliliğin en önemli nedeni ise rezidansların daha güvenli ve rahat bir yaşam sunuyor olması olarak açıklanıyor. Ankara'nın Eskişehir Yolu üzerinde şehrin batı aksında yer alan West Gate Residence da, misafirlerine beş yıldızlı otel konforunda lüks ve prestijli bir hayat vaat ediyor. 1+ 0, 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerini barındıran rezidansta, 60 ayda 0.69 faiz oranı ve peşinatsız ödeme kolaylığı sağlandığı belirtiliyor. 


ODA SERVİSİ SUNULUYOR

 Rezidanslarda oturmanın bir bedeli olduğu gibi hayatınıza getirdiği çok sayıda avantaj da bulunuyor. Proje kapsamında...