05 / 05 / 2024

RIDGID Türkiye’deki 40. yılı

RIDGID Türkiye’deki 40. yılı

Dünyanın lider tesisat ekipmanları üreticisi RIDGID, Türkiye distribütörü Kale Hırdavat ve Makina’nın düzenlediği konferansta bayilerle bir araya geldi...

RIDGID Türkiye’deki 40. yılında bayileriyle buluştu!

Dünyanın lider tesisat ekipmanları üreticisi RIDGID, Türkiye distribütörü Kale Hırdavat ve Makina’nın düzenlediği konferansta bayilerle bir araya geldi...

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'deki konut stoğunun yüzde 67’si ruhsatsız!

Deprem ülkesi Türkiye’de nüfusun yüzde 95’i yani yaklaşık 76 milyon kişi deprem tehdidi altında yaşıyor. Türkiye’deki 20 milyona yaklaşan konut stoğunun yaklaşık yüzde 40’ı projesiz, yüzde 67’si ruhsatsız.

Wyndham Hotel'in Türkiye'deki otel sayısı 51'e ulaştı!

Dünya genelinde 7 bin 800 otel, 720 bin yatak kapasitesi ve 40 bine yakın çalışana sahip olan Wyndham Grubu, Türkiye'deki 51. otelini açtı. Grup Türkiye'de 70 otel sayısına ulaşmayı hedefliyor.

BPW Türkiye'deki ilk fabrikasını Gebze'de kurdu!

Treyler aksı üreticisi BPW, Türkiye'deki ilk fabrikasını Gebze’de kurdu. Türkiye'yi bölgenin üretim üssü yapacak olan Alman şirket, burada Ar-Ge merkezi de kuracak. BPW yerel bir şirketi satın almak için de masaya oturdu.

Türkiye'deki konutlar depreme ne kadar dayanıklı?

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, Türkiye’deki 20 milyon konutun en az yüzde 45'inin dayanıksız olduğunu açıkladı.

Türkiye'deki 20 milyon konutun yarısı depreme dayanıksız!

Türkiye’nin 16 yıl geçirmiş olmasına rağmen hâlâ depreme dayanıklı olduğunu söyleyemediklerini vurgulayan Fethi Hinginar, Türkiye’deki 20 milyonluk konut stokunun en az yüzde 45’inin deprem dayanımı ve güvenlik açısından yetersiz olduğunu söyledi.

Türkiye'deki 10 konuttan 6'sının deprem sigortası yok!

17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden geçen 16 yılda, Türkiye'de zorunlu deprem sigortası istenilen düzeye ulaşmadı. Doğal Afet Sigortaları Kurumunun (DASK) verilerine göre, Türkiye'deki her 10 konuttan 6'sının zorunlu deprem sigortası bulunmuyor.

İran'ın Türkiye'deki yatırımları yüzde 8.24 arttı!

İran'ın Türkiye’deki doğrudan yatırımları Batılı ülkelere göre düşük düzeyde. İran'ın Türkiye’deki doğrudan yatırımlarının miktarı geçen yıl yüzde 8.24 artarak 244 milyon dolar oldu.

KFC Türkiye'deki 100. restoranını açtı!

Dünyanın en büyük tavuk restoranı şirketi KFC, Türkiye’deki 100. restoranını İstanbul turizminin en gözde noktası olan Tarihi Yarımada’da Sirkeci’de açtı.

Carlson Rezidor Türkiye'deki ilk rezidansını 2016'da açacak!

Carlson Rezidor, Türkiye’deki ilk rezidansını 2016’da açmaya hazırlanıyor. Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir’in 171 dairesiyle, 2016’nın ikinci yarısında hayata geçirilmesi planlanıyor.

Carlson Rezidor Türkiye'deki ilk rezidansını açacak!

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor, Türkiye'deki ilk rezidansını 2016'da açmaya hazırlanıyor.

Türkiye'deki Forum AVM'ler çevre yönetimi sertifikası alacak!

1 yıllık çalışma ile Türkiye'deki AVM'ler arasında Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan tek AVM olan Forum İstanbul AVM, son bir yılda yüzde 8.5 enerji tasarrufu sağladı.

Türkiye'deki tüm koğuş tipi yurtlar kapanacak!

Hükümet Sincan Yetiştirme Yurdu'nda 17 yaşındaki çocukların küçük çocukları darp etmesine yönelik yaşanan olayın ardından Türkiye'deki tüm koğuş tipi yurtları kapatmak için düğmeye bastı.

RIDGID Türkiye’deki 40. yılı Haberi

RIDGID Türkiye’deki 40. yılı




Dünyanın lider tesisat ekipmanları üreticisi RIDGID, Türkiye distribütörü Kale Hırdavat ve Makina tarafından Afyon Korel Otel’de bayileri ile bir araya geldi. RIDGID Ortadoğu ve Türkiye Bölge Müdürü Ufuk Taşlı, RIDGID’in Türkiye ve dünyadaki konumu, bağlı bulunduğu Emerson Grubu ile ilgili bilgileri bayilerle paylaştı. Ayrıca Ufuk Taşlı yaptığı sunumda RIDGID’in hem ustalar hem de bayiler tarafından tercih edilme nedenlerini belirterek yeni ürünler ve mevcut pafta kampanyası hakkında bilgi verdi.