03 / 05 / 2024

Rıdvan Fadıloğlu borçlanma yetkisi

Rıdvan Fadıloğlu borçlanma yetkisi

Şehitkamil Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.birleşim toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması için borçlanma yetkisi verildi.

Emekli olmak isteyenler dikkat! 3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur? Tek tek açıklandı!

Emekli olmak isteyen binlerce vatandaş '3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte ayrıntılar... 

EYT'de sona yaklaşıldı! Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor ve merakla araştırılıyor. Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

EYT için borçlanma yapacakların bilmesi gereken çok önemli detay!

EYT düzenlemesinin Aralık ayında Meclis'e gelmesi 15 Ocak tarihinde ise yürürlüğe girmesi ve ilk etapta 1.5 milyon kişiyi kapsaması bekleniyor. EYT'li olup olmadığınızı merak ediyorsanız ve borçlanma konusunda ikilem yaşıyorsanız. Bu detayı bilmenizde fayda var.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

SPK 10 borçlanma aracı ihracı başvurusuna onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu, İş Yatırım Menkul Değerler de dahil 10 borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı.

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

Ekrem İmamoğlu'na metro projeleri için 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı ve Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı Projelerinde kullanılmak için İBB Başkanına 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verdi.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO'nun 100 milyon TL'sine kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verildi. 

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO, 100 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verdi.

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO, 100 milyon TL'sine kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verdi.

Rıdvan Fadıloğlu borçlanma yetkisi Haberi

Rıdvan Fadıloğlu borçlanma yetkisi

Şehitkamil Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.birleşim toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması için borçlanma yetkisi verildi. 


Şehitkamil Belediyesi Temmuz ayı 1.birleşim toplantısında 15 madde görüşüldü. 

Gündemin 14.maddesinde yer alan kentsel dönüşüm çalışmalarının devam etmesi için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na İller Bankasından 50 milyon TL borçlanma yetkisi verilmesi ile ilgili madde mecliste görüşüldü. 


Piyasa şartlarının düzelmesi durumunda belediyenin kendi kaynaklarını kullanarak kamulaştırmaları sürdüreceğini ifade eden Fadıloğlu, "Kısa sürede hükümet kurulu, piyasa şartları iyileşirse bu borçlanmaların finansal maliyetlerinin önüne geçilir. Bizim gayrimenkullerimiz bize kaynak olarak dönerse direk olarak kendi kaynaklarımızı kullanırız. Kaynakta sıkıntımız olduğu için borçlanma yoluna gidiyoruz" şeklinde konuştu. 

Gündemde görüşülecek başka madde bulunmadığından Temmuz ayı 2.birleşimi 8 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00'da toplanmasına karar verildi. 


Gaziantep...