02 / 05 / 2024

rıdvan kayalı kim

rıdvan kayalı kim

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Memurlar ve SSK, BağKur emeklileri şimdi bakın! 4 soruda maaş zamları tek tek açıklandı! Kim kaç lira alacak?

SSK, BağKur emeklileri ve memurlar maaş hesaplamalarını sık sık araştırıyor. Peki kim kaç lira alacak? Kime zam var?

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

İmar iznine dair merak edilenler! İmar izni nasıl çıkarılır? İmar iznini kim verir?

İmar izni gündemde olan konulardan biridir. İmar iznine dair sorulan birtakım sorular bulunmaktadır. İşte o sorulardan bazıları!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salih Öztürk ve Rıdvan Bural ortaklığında kuruldu.

Kiracılar dikkat! Bu yöntemle dolandırılabilirsiniz

İzmir'de son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bulut, Mustafa Bulur ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Ulusalgrup Yatırım Ve Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusalgrup Yatırım Ve Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ulusal tarafından kuruldu.

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

rıdvan kayalı kim Haberi

rıdvan kayalı kim

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim alması için Kemalpaşa Belediyesi tarafından okullarda tadilat çalışmaları yapıldı. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, çalışmalar kapsamında eksiklikleri belirlenen okullarda belediye tarafından bıya,tadilat, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Belediye başkanı Rıdvan Karakayalı, “Emekli bir öğretmen olarak öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak bizim en önemli görevlerimiz arasında. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizim görevimiz sizleri iyi yetiştirmek. Bundan sonra da desteklerimiz imkânlar ölçüsünde devam edecek”...