06 / 05 / 2024

Rıdvan Özçelik kim

Rıdvan Özçelik kim

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

Elektrikli otomobilden sonra yüzde 100 elektrikli tırımız da oldu!

Otomotiv sektöründe yerli elektrikli otomobilden sonra elektrikli tırımız da oldu. Sarp Intermodal tarafından yatırımı gerçekleştirilen yüzde 100 elektrikli çekici (TIR) hızlı şarj ile iki saat içerisinde tam şarj oluyor ve 300 kilometrenin üzerinde yol katediyor.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Trabzon hasır yüzükler görenleri büyülüyor! Trabzon hasır yüzükler ne kadar? Elizi 20 Ekim 2022 fiyat listesi 

Kendine has havası olan Trabzon hasır yüzükler binlerce kişinin dikkatini çekiyor. Görenleri kendine hayran bırakan bu yüzükler çok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki Trabzon hasır yüzük fiyatları ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır yüzük fiyat listesi...

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Altın taktakıştır yüzüklerde yüzde 25'e varan indirim! Büyük fırsat! Venta pırlanta 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın taktakıştır altın yüzükleri herkes merak ediyor. Eklem yüzüğü olarak da bilinen yüzükler kadınların vazgeçilmez yüzükleri arasında yer alıyor. Venta pırlantada taktatıştır yüzüklerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı başladı. İşte Venta Pırlanta taktakıştır yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022...

Ayın ürünü Arçelik beyaz eşyalarında fiyatlar ne kadar? Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arçelik 10120 M çamaşır makinesi Eylül ayının ürünü seçilmiş oldu. Çok sevilen beyaz eşya markası Arçelik’in bulaşık makinesinin özellikleri saymakla bitmiyor. Sizde Arçelik çamaşır makinelerinin fiyatlarını merak ediyorsanız, haberimiz sizin için. İşte, Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi.. 

Çankırı Şabanözü’ne TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Şabanözü projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Şabanözü 2022 sosyal konut projesi...

Rıdvan Özçelik kim Haberi

Rıdvan Özçelik kim

Rıdvan Özçelik 1986 yıllında İstanbul da doğmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Profesyonel iş hayatına bankacılık sektöründe başlayan Rıdvan Özçelik yaklaşık 8 sene kadar Finans Bank da uzman ve yönetici kadrolarında yer almıştır. 

2013 yıllın da profesyonel iş hayatına emlak sektöründe devam etmiştir. Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Özçelik ;Prestij Park, İnanlar Terrace Mix , Tekfen Hep İstanbul gibi projelerin ikinci elinde görev yapmaktadır. 

Satış sektöründe doğruluk ve güven ilkesini benimsenmesinin önemini vurgulayan Özçelik. Uzun yıllar konut sektöründe güven ilkesine dayalı hizmetini sürdürmeyi...