02 / 05 / 2024

rıdvan özüm

rıdvan özüm

Sakarya'da alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm mahkemeye sevkedildi...

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Sıfır otomobillerde yeni dönem! 'Çadır' çözümü

Sıfır otomobil teslimatlarındaki gecikmeye 'çadır' çözümü getirildi. Araçlar TIR'lara yüklenmek yerine Haydarpaşa Garı'nın yanında kurulan çadırlarda sahiplerine verilecek. İşte tüm detaylar...

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Vatandaşın canını yakan fahiş fiyatlara yeni çözüm: 'Kar sınırı' 

Temel gıda ve temizlik ürünlerinde fahiş fiyat uyguladığı ve stokçuluk yaptığı belirlenen zincir marketler ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm getirmeyince, farklı tedbirler gündeme geliyor. İşte tüm detaylar...

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Aşırı pahalı konut sorununa çözüm raporu açıklandı: Öncelik dar gelir grubuna verilmeli

Türkiye'de son bir yılda aşırı pahalanan konut fiyatları ve kira sorununa Saadet Partisi'nden çözüm önerisi geldi. Partinin yaptığı değerlendirmede dar gelir grubunun konuta erişiminin önceliklendirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

rıdvan özüm Haberi

rıdvan özüm


Alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm'ün de aralarında bulunduğu 8 kişi, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.


Adapazarı Belediyesi tarafından ilçede yaptırılan bir alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla gözaltına alınan Belediye Başkanı Dişli, yardımcısı Özüm, belediye encümen üyeleri ve bir avukatın da aralarında olduğu 10 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.


Sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilen şüphelilerden Dişli'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilirken, 2 şüpheli serbest bırakıdı.


Adapazarı Belediyesi, eski Hayvan Pazarı mevkisinde inşaat halindeki alışveriş merkezi tamamlanamayınca ihaleyi feshetmiş, daha sonra yeniden yapılan ihaleye tek firmanın katıldığı...