03 / 05 / 2024

rifat çelebi mimarlık açıklaması

rifat çelebi mimarlık açıklaması

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rifat Çelebi yaptığı açıklamada "Mimarlık; sadece mekan yaratmak olarak açıklanamayacak kadar derin bir meslek" dedi

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Eğer ve Umut Çelebi ortaklığında kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Çelebi, Nurullah Düğdü, Samed İskender ve Onut Atasever ortaklığında kuruldu.

İmperial Mimarlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmperial Mimarlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da Tugay Çelebi tarafından kuruldu.

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengisu İlksoy, Mert Çelebi, Nazlı Ece Ünsal, Yiğitcan Ülkücü tarafından kuruldu.

Bny Mimarlık Mühendislik Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bny Mimarlık Mühendislik Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Rifat Serdar Özata tarafından kuruldu.

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelebi tarafından kuruldu.

Açelya Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Açelya Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ahmet Çelebi ve İbrahim Atala ortaklığında Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Meon Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Meon Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ay ve Ali Önder Çelebi imzasıyla kuruldu.

Atölye34 Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye34 Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Çelebi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Agraf Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agraf Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, N. Hakan Yardım tarafından 40 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Gez İç Mimarlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Gez İç Mimarlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Gez tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Tersaneler Caddesi Gani Sokak'ta kuruldu.

rifat çelebi mimarlık açıklaması Haberi

rifat çelebi mimarlık açıklaması


Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rifat Çelebi, Mimarlık; sadece mekan yaratmak olarak açıklanamayacak kadar derin bir meslek. Özellikle günümüzde bu değerli mesleğin anlamını yenilemek, güncellemek gerektiğini düşünüyorum. 

Akıllı binalar, sürdürülebilirlik, enerji tasarrufu, kentsel dönüşüm gibi kavramlar bize Mimarlık tanımını birkez daha yapma gereğini hissettiriyor dedi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rifat Çelebi, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "Mimarlığı ülke ölçeği ve evrensel ölçekte ele aldığımızda önemi daha da artıyor ve ortaya çıkıyor. Bugün ülkeleri, kentleri, yaşam alanlarını oluşturan belki de tek meslek Mimarlık. 

İçinde bulunduğumuz Üniversitemiz Gaziantep Hasan Kalyoncu'nun tüm bunlara eklenen önemli bir konumu da, içinde bulunduğu tarihi doku. 

Bir yanımızda Urfa, bir yanımızda Mardin gibi çok önemli uygarlıklara merkez olmuş...