29 / 04 / 2024

Rıfat Şükrü Dedeman

Rıfat Şükrü Dedeman

MRB Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi, Murat Dedeman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Rıfat Şükrü Dedeman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Banu Dedeman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 53 milyon 850 bin TL sermaye ile kuruldu.

Göl Turizm ve Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Göl Turizm ve Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi, Özben Önal Yüksel, Özlem Önal, Banu Dedeman, Murat Dedeman, Nazire Dedeman Çağatay, Rıfat Şükrü Dedeman tarafından 2 milyon 350 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu

Ortakent Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ortakent Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Özben Önal Yüksel, Özlem Önal, Banu Dedeman, Murat Dedeman, Nazire Dedeman Çağatay, Rıfat Şükrü Dedeman tarafından 1 milyon 160 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu

BT Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

BT Otelcilik Anonim Şirketi, Özben Önal Yüksel, Özlem Önal, Banu Dedeman, Murat Dedeman, Nazire Dedeman Çağatay, Rıfat Şükrü Dedeman tarafından 2 milyon 925 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu

TB Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

TB Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Özben Önal Yüksel, Özlem Önal, Banu Dedeman, Murat Dedeman, Nazire Dedeman Çağatay, Rıfat Şükrü Dedeman tarafından 44 milyon 840 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu

Akay Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akay Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Özben Önal Yüksel, Özlem Önal, Banu Dedeman, Murat Dedeman, Nazire Dedeman Çağatay, Rıfat Şükrü Dedeman tarafından 34 milyon 280 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu

3DE3 Gayrimenkul ve Turizm Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

3DE3 Gayrimenkul ve Turizm Yönetimi Anonim Şirketi, Özben Önal Yüksel, Özlem Önal, Banu Dedeman, Murat Dedeman, Nazire Dedeman Çağatay, Rıfat Şükrü Dedeman tarafından 14 milyon 60 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Erkum Döküm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkum Döküm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Üçsu tarafından kuruldu.

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Akçakayalı tarafından kuruldu.

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbey Aydemir ve Rıfat Kısar ortaklığında kuruldu.

Kupcu İnşaat Otomotiv Danışmanlık Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Kupcu İnşaat Otomotiv Danışmanlık Temizlik Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Küpçü tarafından kuruldu.

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Özçelik tarafından kuruldu.

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Gis Elektrik Enerji Proje Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Elektrik Enerji Proje Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aykaç ve Rıfat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Mohamed Salim tarafından kuruldu.

Rıfat Şükrü Dedeman Haberi

Rıfat Şükrü Dedeman

MRB Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi, Murat Dedeman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Rıfat Şükrü Dedeman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Banu Dedeman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 53 milyon 850 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta kuruldu.


MRB Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu; Şirket turistik nitelikte ve sayılanlarla sınırlı olmayan her türlü tesis, tatil köyü, tatil sitesi, otel, motel, pansiyon, devre mülk, devre tatil tesisi, kamping, plaj, lokanta, kafeterya, yüzme havuzu, jimnastik salonu, sportif tesisler, sağlık merkezi, güzellik merkezi, kaplıca, sauna, hamam ve benzeri konaklama, dinlenme ve eğlence yerleri kurabilir, inşa edebilir, işletebilir, yönetebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, satın alabilir ve ayrıca bunlar üzerinde  devre mülk hakkı, devre tatil hakkı gibi ve bunlarla sınırlı olmayan şahsi ve ayni...