14 / 05 / 2024

Rings Exclusive teslim tarihi

Rings Exclusive teslim tarihi

Rings Exclusive projesinde yer alan dairelerin taksitleri 1.750 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 60 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projede home office, 3+1 teraslı, 3+1 bahçeli ve 4.5+1 daireler bulunuyor

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi 6 ay erken teslim edilecek!

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nin inşaatını sürdüren Avcılar İnşaat, dört ayda ilk altı katın yapımını tamamladı. Proje, belirtilen tarihten altı ay önce sahiplerine teslim edilecek...

Nef Sancaktepe 19 Evleri teslim tarihi!

Toplam 419 daireden meydana gelen Nef Sancaktepe projesi Sancaktepe'de Rings İstanbul'un karşısında inşa ediliyor. İşte Nef Sancaktepe 19 Evleri teslim tarihi...

Nef Sancaktepe Evleri teslim tarihi!

Toplam 419 konuttan meydana gelen Nef Sancaktepe projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Proje Rings İstanbul'un karşısında yer alıyor. İşte Nef Sancaktepe Evleri teslim tarihi...

Rings İstanbul'da 0 faizli ödemelerle!

Rings İstanbul’un hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor.Projede isteyen banka kredisi kullanabilirken, isteyen ise şirket bünyesinde sunulan 20 ay vade, sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyor.

Rings İstanbul'da fırsatlar bayramda da devam ediyor!

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.

Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul'da şimdi daire alan aidat ödemiyor!

SELİN Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için bir kampanyaya imza attı. Hemen teslim büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire!

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire fiyatları 311 bin liradan başlıyor. Teslim işlemlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor.

Sancaktepe Rings İstanbul'da hemen teslim evler!

Sancaktepe Rings İstanbul projesi 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. Sancaktepe Rings İstanbul'da hemen teslim evler...

Rings İstanbul teslim tarihi!

Rings İstanbul teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 1.500 adet konuttan meydana gelen Rings İstanbul projesinde yılbaşına özel yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor...

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Rings Exclusive teslim tarihi Haberi

Rings Exclusive teslim tarihi

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings Exclusive projesi, Sancaktepe'de Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. 499 daire ve 89 home officeten meydana gelen Rings İstanbul, Aydos eteklerinde yükseliyor. 


Rings Exclusive projesinde yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, hobi bahçeleri ve meyve ağaçları bulunuyor.Rings Exclusive daire seçenekleri home office, 3+1 teraslı, 3+1 bahçeli ve 4.5+1 şeklinde tasarlandı. 



Rings Exclusive ödeme koşulları kapsamında peşinat sonrasında 18 ay sonra ilk ara ödeme ve 36 ay sonra 2. ara ödeme yapılıyor. Rings Exclusive İstanbul'da 60 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Rings Exclusive projesi kapsamında home officeler 57 metrekare, 3+1 teraslı daireler 214 metrekare, 3+1 bahçeli daireler 198 metrekare ve 4.5+1 daireler 275 metrekare şeklinde tasarlandı. 


1.750 TL’den Başlayan taksitlerle konut sahibi olunan Rings İstanbul, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakika,...