27 / 04 / 2024

rings istanbul daire fiyatları

rings istanbul daire fiyatları

Rings İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ödemeleri 20 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.

Rings İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 1.500 adet daireden oluşan Rings İstanbul Konutları'nda dairelerin alanları 79 metrekare ile 273 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Rings İstanbul ödeme seçenekleri...

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olma fırsatı!

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olma fırsatı bulunuyor. Rings İstanbul evlerinde yer alan sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerden birine 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Sancaktepe Rings İstanbul Residence'ta 2 bin 800 TL taksitle 2+1!

Sancaktepe Rings İstanbul Residence'ta satışa sunulan dairelerin teslimleri hemen gerçekliyor. Projede bulunan 2+1 dairelere sahip olmak için aylık 2 bin 800 TL taksit ödemesi yapılıyor.

Sancaktepe Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde 1+1'ler 1.310 TL taksitle!

1 oda 1 salon dairler için aylık 1.310 lira taksit ödemesinin yapıldığı Sancaktepe Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Rings İstanbul Sancaktepe Konutları'nda 2 bin 900 TL taksitle!

Satış sürecinin devam ettiği Selin Yapı Rings İstanbul Sancaktepe Konutları 'nda 2 bin 900 TL taksit ödemesi ile daire sahibi olmak mümkün. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

Sancaktepe Rings İstanbul satılık daire!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de konumlandırılan Rings İstanbul projesinde Siesta , Rings Suites ve dubleks olmak üzere 3 farklı tipte daireler yer alıyor. Sancaktepe Rings İstanbul satılık daire fiyatlarının ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

Rings İstanbul adres!

İstanbul Sancaktepe Rings İstanbul adres bilgisi şöyle: Akpınar Mahallesi Kanuni Caddesi No :6 34885 Sancaktepe / İSTANBUL - Rings İstanbul telefon numarası: 444 86 00

Rings İstanbul nerede?

Rings İstanbul nerede? Rings İstanbul Sancaktepe ilçesinde Akpınar Mahallesi Kanuni Caddesi No:6 34885 Sancaktepe / İSTANBUL adresinde yer alıyor. Sancaktepe Rings İstanbul Evleri fiyatları 264 bin 100 TL'den başlıyor...

Rings İstanbul daire fiyatları!

Selin Yapı'nın projesi olan Rings İstanbul daire fiyatları stüdyolar için 264 bin 100 TL'den başlıyor...

Rings İstanbul örnek daire!

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor...

Rings İstanbul ödeme planı!

Rings İstanbul ödeme planı kapsamında detaylar haberimizin içinde fiyat listesiyle birlikte yer alıyor...

Rings İstanbul nerede?

Rings İstanbul nerede sorusunun yanıtı şöyle: Akpınar Mahallesi Kanuni Caddesi No:6 34885 Sancaktepe / İSTANBUL

Rings İstanbul Evleri satılık!

Rings İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ödemeleri 20 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.

Sancaktepe Rings İstanbul daire fiyatları!

Sancaktepe Rings İstanbul daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimleri hemen yapılan projede 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde stüdyo daireler 240 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik göstdiği projede stüdyo dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Selin Yapı satılık daire!

Teslimlerinin hemen yapıldığı projede toplam 1.500 adet daire yer alıyor. Rings İstanbul Selin Yapı satılık daire tipleri 1+0' dan 5+2 dublekslere kadar değişiklik gösteriyor.

Rings İstanbul Evleri satış ofisi iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+2 dublekslere kadar değişiklik gösterdiği proje Sabiha Gökçen Havalimanına sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Rings İstanbul Evleri satış ofisi iletişim 444 86 00 olarak belirlendi.

Selin Yapı Rings İstanbul ev fiyatları!

Toplam 1.500 adet konuttan meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 5+2 dublekslere kadar değişiyor. Selin Yapı Rings İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Rings İstanbul kampanyası!

Rings İstanbul kampanyası ile banka kredisiz, faizsiz ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunabiliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1'den 5+2 dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Rings İstanbul'da şimdi daire alan aidat ödemiyor!

SELİN Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için bir kampanyaya imza attı. Hemen teslim büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire!

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire fiyatları 311 bin liradan başlıyor. Teslim işlemlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor.

Selin Yapı Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Selin Yapı Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz kampanyası için son gün 31 Aralık olarak belirlendi. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede 1+0'dan 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor.

Rings İstanbul'dan kaçırılmayacak fırsat!

Rings İstanbul projesinde teslimler hemen yapılıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1.500 adet daire yer alıyor. Rings İstanbul'dan kaçırılmayacak fırsat...

Rings İstanbul yılbaşı kampanyası!

Selin Yapı imzası ile inşa edilen Rings İstanbul Evleri 'nde daire teslimleri hemen yapılıyor. Satış süreci devam eden Rings İstanbul yılbaşı kampanyası hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

rings istanbul daire fiyatları Haberi

rings istanbul daire fiyatları

Rings İstanbul Sancaktepe'de konutların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede dairelerin alanları 79 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor. 


Rings İstanbul Evleri satılık konut seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi. 


Selin Yapı imzası ile inşa edilen Rings İstanbul Sancaktepe'de 20 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor. Projede toplam 1.500 adet daire yer alıyor. 


Sancaktepe Rings İstanbul'da restoranlar, tenis kortları, teraslar, futbol sahaları, güvenlik hizmetleri, kat bahçeleri, voleybol sahaları, fitness center, yüzme havuzu, squash alanı, mini golf sahası, spa, basketbol sahaları gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


Rings İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 400 metrekareye varan...