28 / 04 / 2024

rings istanbul fırsatları bayramda devam ediyor mu

rings istanbul fırsatları bayramda devam ediyor mu

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de teslim öncesi cazip fırsatlar!

Yakında yaşamın başlayacağı Nivo projelerinde konut kredi faiz oranlarının da düşmesiyle çok cazip fırsatlar sunuluyor.

İstanbul'un saklı hazinesi Zekariyaköy'de saklı fırsatlar!

Tunay Yapı Broker'ı Hamza Yamlı, Sarıyer Zekeriyaköy bölgesini tanıtan bir yazı paylaştı. Yamlı, yazısında bölgedeki saklı fırsatları anlattı.

HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor!

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda inşa edilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Tema İstanbul'da Mayıs fırsatları!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul’da Mayıs fırsatları başladı. Projedeki hemen teslim dairelerde Mayıs boyunca devam edecek özel bir kampanya başlatıldı...

Ödül İstanbul fırsatları için son hafta! 219 bin TL'ye 1+1!

Ödül İstanbul projesinde sunulan fırsatlar bu hafta sona eriyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor...

Kordon İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul'da lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Projede fiyatlar indirimli hali ile 295 bin TL'den başlıyor..

HEP İstanbul'da avantajlı fırsatlar!

Ulaşım açısından bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul, hayatlarının evine hemen kavuşmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar!

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar sunuluyor. Arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlenen proje Maltepe Cevizli'de yer alıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar kapsamında firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme seçeneği yer alıyor. İlk etabı 2016 yılında teslim edilecek olan proje 526 adet konuttan oluşuyor.

rings istanbul fırsatları bayramda devam ediyor mu Haberi

rings istanbul fırsatları bayramda devam ediyor mu

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. 


Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’da, sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine bayramda da sahip olmak mümkün. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.


Büyük mutluluklar sığdırabileceğiniz büyük evler için hemen teslim avantajıyla maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası sunuluyor. İsteyen banka kredisi kullanabilirken, isteyen ise şirket bünyesinde sunulan 20 ay vade, sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyor. 


Aydos ormanının hemen yanında ‘Exclusive’  bir yaşam


Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen ve yaşamın başladığı Rings İstanbul,  499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor. Site içerisindeki yürüyüş ve...