07 / 05 / 2024

rings istanbul kampanya 2015

rings istanbul kampanya 2015

Rings İstanbul, düzenlediği kampanyayla hayatınızın en değerli varlığı annenize ya da eşinize Anneler Günü’nde unutulmaz bir hediye verme fırsatı sunuyor.

Rings İstanbul'da kredinin yarısı Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul'da yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüketicinin kullandığı konut kredisi faizinin yüzde 50'si Selin Yapı tarafından karşılanıyor..

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da babalara özel 20 bin lira indirim!

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde babalar gününe özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 20 - 22 Haziran tarihleri arasında ev almak isteyen tüketiciye 20 bin liraya varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rings İstanbul'da kredinin yarısı Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul'da yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüketicinin kullandığı konut kredisi faizinin yüzde 50'si Selin Yapı tarafından karşılanıyor..

Rings İstanbul'da kredi faizinin yüzde 50'si Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyenler için ‘Fırsat Bu Fırsat, Rings’den yeni bir milat’ sloganıyla özel bir kampanya başlattı. Kredi faizinin yüzde 50’si Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul'da 1 yıllık aidatlar Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul'dan yeni bir kampanya!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için özel bir kampanyaya imza attı. Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika mesafede yükseliyor.

Rings İstanbul kampanya!

Rings İstanbul projesi 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+0'dan 5+2'ye kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Rings İstanbul kampanya detayları...

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Rings İstanbul'da 50 aya sıfır faiz avantajı!

Rings İstanbul'da yeni kampanya. İstanbul Anadolu yakasında Aydos Ormanı'nın eteklerinde konumlanan projede, kampanya ile 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay sıfır faizle hemen teslim evler!

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks dairelerden oluşan Rings İstanbul projesinde kampanya dahilinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü gününden itibaren açık!

Selin Yapı’dan bayram dönemine özel ‘bayram ettiren’ kampanya. Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin son halkası Rings Rezidans’ta yer alan dairelerden birine sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün...

rings istanbul kampanya 2015 Haberi

rings istanbul kampanya 2015

Rings İstanbul,  düzenlediği kampanyayla hayatınızın en değerli varlığı annenize ya da eşinize Anneler Günü’nde unutulmaz bir hediye verme fırsatı sunuyor.  Kampanya kapsamında,  8 – 10 Mayıs tarihleri arasında Rings İstanbul’dan ev sahibi olanlar Zen Pırlanta’dan 10 bin TL değerinde hediye çeki kazanıyor.


Ayrıca az sayıda satışta bulunan bahçeli veya teraslı, büyük metrekareli hemen teslim evlere 30 ay vade ve sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün. 


Aydos ormanının hemen yanında ‘Exclusive’  bir yaşam 

Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen ve yaşamın başladığı  Rings İstanbul,  499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor. Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, dalından meyve koparabileceği meyvelikler, pilatesten yüzmeye farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin...