06 / 05 / 2024

Rings Optima teslim

Rings Optima teslim

Selin Yapı imzasıyla Sancaktepe'de yükselen Rings Optima Evleri'nde lansmana özel yüzde 5 indirim yapılıyor. Banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Rings Optima teslim tarihi Ocak 2015 olarak belirlendi...

Sancaktepe Rings Optima'da teslimler ne zaman?

Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings Optima'da teslimler 30 Haziran 2015'te gerçekleştirilecek...

Nef Sancaktepe 19 Evleri teslim tarihi!

Toplam 419 daireden meydana gelen Nef Sancaktepe projesi Sancaktepe'de Rings İstanbul'un karşısında inşa ediliyor. İşte Nef Sancaktepe 19 Evleri teslim tarihi...

Nef Sancaktepe Evleri teslim tarihi!

Toplam 419 konuttan meydana gelen Nef Sancaktepe projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Proje Rings İstanbul'un karşısında yer alıyor. İşte Nef Sancaktepe Evleri teslim tarihi...

Rings İstanbul'da 0 faizli ödemelerle!

Rings İstanbul’un hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor.Projede isteyen banka kredisi kullanabilirken, isteyen ise şirket bünyesinde sunulan 20 ay vade, sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyor.

Rings İstanbul'da fırsatlar bayramda da devam ediyor!

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.

Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul'da şimdi daire alan aidat ödemiyor!

SELİN Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için bir kampanyaya imza attı. Hemen teslim büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire!

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire fiyatları 311 bin liradan başlıyor. Teslim işlemlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor.

Sancaktepe Rings İstanbul'da hemen teslim evler!

Sancaktepe Rings İstanbul projesi 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. Sancaktepe Rings İstanbul'da hemen teslim evler...

Rings İstanbul teslim tarihi!

Rings İstanbul teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 1.500 adet konuttan meydana gelen Rings İstanbul projesinde yılbaşına özel yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor...

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay sıfır faizle hemen teslim evler!

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks dairelerden oluşan Rings İstanbul projesinde kampanya dahilinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Rings Optima teslim Haberi

Rings Optima teslim


Rings Optima’da dairenizin üç cephesi de sadece güneşe açıktır. Perdelerinizi sonuna kadar açtığınızda karşınızda yabancı bir yüz değil, tanıdık bir gökyüzü bulursunuz. Ses izolasyon özellikli duvarlarıyla özgürlüğünüzü kısıtlamaz, dilediğiniz gibi yaşarsınız. Kısacası Rings Optima’da aydınlık, rahat ve ferah günler geçirirsiniz.

   


DOĞANIN İÇİNDE DEĞİL, DOĞAL BİR HAYAT.

Rings Optima, şehir ve doğa hayatı arasındaki uyumu yakalıyor. Müstakil bahçeli daire seçeneği, her daireye özel kat bahçesi ve yüzde 75 yeşil alanıyla burada yaşam yeni bir form kazanıyor.

   


EVİNİZ HAZIR, SİZİ BEKLİYOR.

Rings Optima’da her dairenin içinde daha ilk günden ankastre fırın, ocak, aspiratör, bulaşık makinesi ve vestiyer dolabı vardır. Size sadece taşınmak kalır.


   


EVİNİZİN DIŞINDA BİLE RAHAT BİR YAŞAM VAR.

Rings Optima’da hayat her alanıyla düşünüldü, her şey önceden tasarlandı. Rings Club’ın bütün sosyal...