16 / 05 / 2024

Rita ora çiftlik evi

Rita ora çiftlik evi

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Rita Ora aradığı evi buldu!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, aradığı evi buldu. Ora sosyal medya hesabı üzerinden evinin havuzbaşından fotoğraf paylaştı.

Rita Ora Londra'da 8 milyon sterline villa satın aldı!

Kovid-19 salgını sürecinde katıldığı partilerle dikkat çeken Rita Ora, Londra'dan yeni bir ev aldı. İddialara göre, şarkıcının şehrin kuzeyinde yer alan villa için 8 milyon sterlini (77 milyon 66 bin TL'yi) gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Rita Ora Bodrum’dan ev aldı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rita Ora, Bodrum Yalıkavak’ta  650 bin dolara ev satın aldı.

Rita Ora koronavirüs nedeniyle çiftlik kiraladı!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Rita Ora annesine Kosova’dan 1.5 milyon sterline malikane aldı!

Arnavut asıllı 28 yaşındaki güzel Rita Ora, annesine sürpriz yaptı ve Kosova’dan malikane satın aldı...

Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nden olumlu etkilendi!

Kocaeli'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri’ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü’nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti

Susurluk'ta icradan 7.2 milyon TL'ye satılık çiftlik!

Susurluk İcra Dairesi tarafından, Balıkesir İli, Susurluk İlçesi'nde bulunan çiftlik satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 7 milyon 291 bin 73 TL olarak belirlendi.

1946 yılında KüçükÇiftlik Park istimlak edilecek!

Varlık Vergisi'nin tahsili sırasında Şehzade Yusuf İzzeddin Efendi'nin mirasçılarına ait olan, Maçka Demokrasi Parkı'nın yanında bulunan, KüçükÇiftlik Parkı İstanbul Belediyesi 1946 yılında istimlak etme kararı almış.

Çengelköy'de 2.500 dönüm arazili çiftlik satılık!

1943 yılında Çengelköy'de, Boğaz'a nazır, içinde on odalı kagir bir köşkü bulunan 2 bin 500 dönüm arazili bir çiftlik acele satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1943 yılında Çengelköy'de 2.500 dönüm arazili çiftlik satılık!

1943 yılında Çengelköy'de, Boğaz'a nazır, içinde on odalı kagir bir köşkü bulunan 2 bin 500 dönüm arazili bir çiftlik acele satılacakmış. Çengelköy'de bulunan çiftlik tarım ve hayvancılığa elverişliymiş.

Gölcük Çiftlik Spor Kompleksi 3 ay sonra tamam!

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ‘Çiftlik Spor Kompleksi’ nde büyük ilerleme katedildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız Çiftlik Spor Kompleksi'ni 3 ay içerisinde bitirmiş olacaklarını kayd

Samsun Çiftlik Cadde AVM'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan, ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinin yüzde 60’ının bittiğini belirtti. İlk kazmanın 1 Nisan 2014 tarihinde vurulduğu ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinde sana yaklaşıldı.

Çiftlik Spor Kompleksi Gölcük'te hayata geçiriliyor!

Çiftlik Spor Kompleksi'nde kafeterya, spor salonu, idari bina, judo-güreş salonları, sentetik çim zeminli futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, fitness salonu, soyunma odaları, wc ve çocuk park alanlarını bulunduracak.

Rita ora çiftlik evi Haberi

Rita ora çiftlik evi

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs nedeniyle Londra'nın merkezindeki evinden kaçtı. Şehir merkezindeki evinden 240 kilometre uzaklıkta bir çiftli evini kiralayan Rita Ora, karantinayı orada geçirmeye karar verdi. 

Haber Türk'te yer alan habere göre; 29 yaşındaki şarkıcı, yeni albüm çalışmalarını da karantinayı geçireceği çiftlikten devam ettirmeyi planlıyor. 

Kiraladığı çiftlik evinde beş kişiyle kaldığı öğrenilen Ora, Instagram fotoğraflarını da birlikte kaldığı kişilere çektiriyor. 

29 yaşındaki şarkıcı İngiltere’nin başbakanı Boris Johnson’ın 21 Mart’ta aldığı karantina kararından hemen sonra Londra’dan uzaklaşma kararını aldı. 

Rita Ora’nın bu kaçışı sosyal medyada bazı tepkilere de sebep oldu. Bir kesim Rita Ora’ya, "Londra’da kalıp kurallara da uyabilirdin" diye tepki gösterdi.

Nazan Öncel'e üvey oğlundan ikinci miras davası!

Serdar Ortaç: Aylık 120 bin TL ev kredisi...