18 / 05 / 2024

Rita Reklam Organizasyon adres

Rita Reklam Organizasyon adres

Rita Reklam Organizasyon Elektrik İnşaat Metal ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda  250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Kamilçelebi tarafından kuruldu.

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL bedel ile Murat Can Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kardelen Ateş tarafından kuruldu.

Seres Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seres Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Şahin tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Bozcu İnşaat Otomotiv Yedek Parça Akaryakıt Nakliye Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bozcu İnşaat Otomotiv Yedek Parça Akaryakıt Nakliye Reklam Organizasyon Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Bozoğlu tarafından kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Rita Reklam Organizasyon adres Haberi

Rita Reklam Organizasyon adres


Rita Reklam Organizasyon Elektrik İnşaat Metal ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda  250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Kamilçelebi tarafından kuruldu.

Rita Reklam Organizasyon Elektrik İnşaat Metal ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
REKLAM VE ORGANİZASYON a.Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek.. b.Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara katılmak. Her türlü müzik yapımı üretmek, ürettiği müzik yapımlarını ses taşıyıcılarına kayıt...