11 / 05 / 2024

Ritas Italian Ice şube

Ritas Italian Ice şube

600 şubesi bulunan ABD'li dondurma devi Rita's Italian Ice Avrupa'daki ilk şubesini Türkiye'de açmaya karar verdi..

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Önemli tarafından kuruldu.

75 İtalyan kozmetik üreticisi Türkiye’ye geliyor!

Yıllar içinde 5.5 milyar Euro’luk pazar büyüklüğüne ulaşan ve tüm dünyanın dikkatini çeken Türkiye kozmetik sektörü, İtalyanların da ilgi odağı oldu. Italian Trade Agency (ITA) organizasyonu ile 75 İtalyan kozmetik üreticisini Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Kriptoda sigorta mağduriyetten kurtarıyor!

Son günlerde ülke gündeminin ilk sırasında yer alan kripto para dolandırıcılığının yankıları devam ederken yatırımcılar paralarını nasıl koruyacağını araştırıyor. Uzmanlar ise kripto parada mağduriyetinin önüne sigortalama ile geçiceğini dile getiriyor. 

İce Hafriyat İnşaat Elektrik Kimya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İce Hafriyat İnşaat Elektrik Kimya Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Taşkın tarafından kuruldu. 

İce İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İce İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Coşkun Yılmaz tarafından kuruldu. 

İce Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İce Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hamit Can Yaşar imzasıyla kuruldu.

Alaçatı Momo Italian Restaurant hizmete açıldı!

Alaçatı’daki Momo Italian Restaurant & Lounge Bar’ın açılışında, İstanbul ve İzmir cemiyetinden ünlü isimler bir araya geldi. Momo’da, ünlü İtalyan şefler Lorenzo Pellechia ve Pasquale Pressani’nin yönettiği 100 kişilik restoran yer alıyor.

Kırçiceği, Kuşadası'nda restoran ve otel açtı!

Kırçiceği,Türkiye'de turizm denilince akla gelen Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği, 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlıyor.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Rita's Italian Ice Avrupa'daki ilk şubesini Türkiye'de açacak!

600 şubesi bulunan ABD'li dondurma devi Rita's Italian Ice Avrupa'daki ilk şubesini Türkiye'de açmaya karar verdi..

Jamie Oliver'ın İstanbul'daki restoranı için iflas erteleme istendi!

Dünyaca ünlü İngiliz şef Jamie Oliver, Zorlu Center İstanbul’ da açılan restoranında umduğunu bulamadı. Jamie Oliver’ın restoran markası Jamie’s Italian için mahkemeden iflas erteleme istendi.

Petrol devleri İstanbul'a geliyor!

Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG-AmericanAssociation of PetroleumGeologists) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası “ICE-International Conference andExhibition” konferansı,bu yıl 14-17 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

Ritas Italian Ice şube Haberi

Ritas Italian Ice şube

600 şubesi bulunan ABD'li dondurma devi Rita's Italian Ice Avrupa'daki ilk şubesini Türkiye'de açmaya karar verdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin en çok tanınan dondurma markası Rita's Italian Ice, gözünü Avrupa pazarına dikti. Pensilvanya merkezli şirket Avrupa'ya ilk adımını ise Türkiye'den atma kararı aldı. Türkiye'de şube açmaya hazırlanan firma, aynı zamanda 'sıcak coğrafya' diye adlandırılan bölge ülkelerde de büyümeyi planlıyor. ABD'li şirketin hedefinde Suudi Arabistan, Mısır gibi Ortadoğu ve Kuzey Afika ülkeleri de yer alıyor. 


TOPLAM ŞUBE SAYISI 600 

30 yıllık geçmişi olan ABD'li dondurma üreticisinin kısa vadede Türkiye ve bölgede 46 mağaza açma planı var. İstanbul ile şubeleşmeye başlayacak olan firma ardından Ankara ve İzmir'e yayılacak. ABD'nin 27 eyaletinde bulunan Rita's Italian Ice'ın Çin, Kanada, Hindistan ve Filipinler'in yanı sıra Karayipler'de de mağazası...