28 / 04 / 2024

Riva Hills görselleri

Riva Hills görselleri

Eyfel Yapı projesi olarak hayata geçirilen Riva Hills fiyatları metrekare bazıda 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan villalar 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı olarak tasarlandı...

Riva Hills projesinin www.rivahills.com internet sitesi açıldı!

Riva Hills projesi için www.rivahills.com internet sitesinden ön talep toplanıyor. Eyfel Yapı imzasını taşıyan Riva Hills projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlıyor...

Folkart Hills İzmir proje görselleri!

Folkart Hills İzmir proje görselleri haberimizde yer alıyor. 17 Haziran'da satışa çıkacak olan Folkart Hills projesi İzmir Çeşme'de inşa edilecek.

Beykoz Riva Hills satılık villa!

Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Beykoz Riva Hills projesinde 849 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

5 oda 1 salon ve de 7 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Beykoz Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Riva Hills Beykoz projesinde 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Riva Hills Beykoz projesinde teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Eyfel Yapı Riva Hills'te 36 ay 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Eyfel Yapı Riva Hills projesinde yer alan konut seçenekleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Beykoz Riva Hills'te 849 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Beykoz Riva Hills projesinde yer alan konutlar 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Riva Hills Beykoz nerede?

Riva Hills projesinde 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Projedeki dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Riva Hills Beykoz nerede?

Riva Hills projesinde 790 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa yer alıyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan Riva Hills projesinde yer alan villaların fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Riva Hills projesinde 0 faiz, kişiye özel ödeme planıyla!

Riva Hills projesinde yer alan villa tipleri için ödeme koşullarında faizsiz vadelendirme ya da kişiye özel seçenekler uygulanıyor. Projedeki villaların alanları 200 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Riva Hills nerede?

Riva Hills projesi 85 tane villa yer alıyor. Projede mevcut olan rivaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Riva Hills nerede?

Beykoz Riva Hills satılık

Kavacık’a sadece 15 dakika uzaklıkta konumlanan Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları metrekare bazında 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede satış sürecine yakın zamanda başlanması öngörülüyor...

Riva Hills fiyatları

Eyfel Yapı projesi olarak hayata geçirilen Riva Hills fiyatları metrekare bazıda 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan villalar 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı olarak tasarlandı...

Riva Hills projesinin ilk görselleri

Eyfel Yapı imzasını taşıyan Riva Hills projesinin ilk görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. 40 milyon dolar proje bedeline sahip olan Riva Hills'te metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Riva Hills görselleri Haberi

Riva Hills görselleri

İstanbul Anadolu yakası Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde konumlanan Riva Hills fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede ön talep süreci devam ediyor. 


Riva Hills Beykoz'da; pool gazebo, moroccan canopy, coastal barbeque, yüzme havuzları, tenis sahaları, spor alanları, fitness, yoga, spa alanları, deneysel mutfak ve yapay nehirler gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Toplam 40 milyon dolar yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Riva Hills fiyatları villaların tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Proje, denize sadece 700 metre mesafede yükseliyor. 


Villaların 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı olarak dizayn edildiği Riva Hills Villaları Eyfel Yapı imzasıyla inşa ediliyor.


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Riva Hills fiyatları metrekare bazında 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, 52 bin metrekare...