27 / 04 / 2024

Riva Hills satış ofisi iletişim

Riva Hills satış ofisi iletişim

Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Riva Hills satış ofisi!

Riva Hills satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 85 tane villadan oluşan projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor.

Riva Country satışta! Kalyon'dan Riva'ya 1.300 villalık yeni proje!

Kalyon Gayrimenkul'ün Riva'da hayata geçirdiği yeni projesi Riva Country satışa çıktı. 1.300 villanın yer aldığı proje 230 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Düşler Vadisi) kapsamındaki, Villa Bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

DAP YAPI Garden Hills satışta!

Geçtiğimiz günlerde ön talep sürecinin başladığı DAP YAPI Garden Hills'te konut satışı başladı. Proje dahilinde daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

Düşler Vadisi Riva 2. Etap Ekim'de satışta! 

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Düşler Vadisi Riva 2. Etap'ta satışlar Ekim 2020'de başlayacak...

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

Riva Hills satış ofisi iletişim Haberi

Riva Hills satış ofisi iletişim

İstanbul'un Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde yükselen Riva Hills'te toplam 85 adet villa bulunuyor. Proje 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Beykoz Riva Hills satılık villa tipleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Eyfel Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.


Villaların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 300 metrekare olarak tasarlanan Riva Hills Beykoz'da 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.


Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları 849 bin TL'den başlıyor. Projedeyüzme havuzları, spa alanları, deneysel mutfak, yapay nehirler, moroccan canopy, barbeque, pool gazebo, yoga ve tenis sahaları, fitness gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Riva Hill Villaları nerede?

Adres: Riva Mah. Anadolu Cad. No:26 Riva-Beykoz/İstanbul


Riva Hills satış ofisi iletişim

Telefon: (532) 111 44 54 

Web:...