06 / 05 / 2024

riva Mustafa V. Koç Golf Sahası

riva Mustafa V. Koç Golf Sahası

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa V. Koç Golf Sahası hayata geçiyor!

İstanbul Golf Kulübü Üyeleri, Mustafa V. Koç’un anısına Riva’da yapılacak olan “Mustafa V. Koç Golf Sahası”nı kulübün başkanı Caroline N. Koç ev sahipliğinde düzenlenen bir saha turu ile incelediler.

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Keser ve Mustafa Harputoğlu tarafından kuruldu. 

Mustafa Cengiz: Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Haftalardır çok yoğun bir şekilde Emlak Konut, Riva, Florya ve yapılandırma anlaşmasının nihai imzalarının sorunları ile uğraşıyoruz. Şu anda Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli. Bu, tarihi bir olgu. Takımı da olumlu şekilde etkileyecek." dedi.

Mustafa Cengiz'den Florya ve Riva açıklaması!

Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Bu toplantıyı Emlak Konut’un yaptığı fesih ile alakalı yaptığımız KAP açıklaması sebebiyle yaptık" dedi...

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya geliri avans gibi kullanıldı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Riva ve Florya’dan alınan 508 milyon TL avans gibi kullanıldı." dedi.

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya yeniden gözden geçirilmeli!

Galatasaray Kulübü'nün Ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşma yapan Mustafa Cengiz, Riva Florya arazileri için, "Benim o projeyi daha iyi hale getirmem gerekir. Projelerin, iki tarafın da kazanacağı şekilde yeniden gözden geçirilmesi gerekir." dedi.

Mustafa V. Koç Golf Sahası hayata geçiyor!

İstanbul Golf Kulübü Üyeleri, Mustafa V. Koç’un anısına Riva’da yapılacak olan “Mustafa V. Koç Golf Sahası”nı kulübün başkanı Caroline N. Koç ev sahipliğinde düzenlenen bir saha turu ile incelediler.

Riva projesi Galatasaray'ın umudu!

Aydınlık Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Pamukoğlu bugün köşesinde "Galatasaray'ın kurtuluşu Riva'da" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazının detayları..

Caroline Koç Riva'da 29 milyon dolarlık golf sahası kuracak!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç'un eşi Caroline Koç Riva'da 29 milyon dolara satın aldığı arsaya golf sahası kuracak. Caroline Koç, yaptıracağı sahaya eşi Mustafa Koç’un adını verecek.

Divan Cizre 2017'de açılacak!

Merhum Mustafa V. Koç’un temellerini attığı ve işletmesini Divan Grubu’nun, yatırımını ise Limçağ Turizm ve Otelcilik’in üstlendiği Divan Cizre, 2017’nin ikinci çeyreğinde konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Bursa TOFAŞ Fabrikası’ndaki spor salonu açıldı!

Bursa TOFAŞ Fabrikası’nda yapımı tamamlanan, vefat eden Mustafa V. Koç’un adının verildiği spor salonu, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç’un katıldığı törenle açıldı.

Mustafa Koç kimdir?

İstanbul Riva'da golf sahası yapan Mustafa Koç, 4 Nisan 2003 tarihinden beri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Mustafa Koç ve Caroline Koç çifti golfe tutkunluğu ile biliniyor..

Urla'da Deniz Arkeoloji Müzesi törenle açıldı!

Vehbi Koç Vakfı ve Türkiye Sualtı Arkeolojisi Vakfı (TINA) desteğiyle Urla'da yapımı tamamlanan Ankara Üniversitesi Mustafa V. Koç Deniz Arkeoloji Araştırma Merkezi'nin açılışı törenle yapıldı.

riva Mustafa V. Koç Golf Sahası Haberi

riva Mustafa V. Koç Golf Sahası

2016 yılında hayatını kaybeden Koç Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Mustafa Koç'un hayali olan golf sahası için yeni imar planı oluşturuldu. 2015 yılında Mustafa Koç tarafından satın alınan İstanbul Beykoz Riva'daki 224 bin metrekarelik arazide hayata geçirilecek projenin tanıtımı Kasım 2017'de yapılmıştı. 

Beykoz Gündem'de yer alan habere göre, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Golf Kulübü Başkanı Caroline N. Koç önderliğinde hayata geçirilen proje imar sorunları nedeniyle proje gecikti. 2018 yılında arazideki 17 parsel için hazırlanan imar planlarına onay verilmişti. Ancak 1-2 nolu parsellerin bir kısmı ve kadastral boşluğa ilişkin yeni 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hazırlandı. İmar planlarında yer alan fonksiyonların yoldan cephe alabilmesi ve uygulama ile ilgili problemlerin giderilmesi amacıyla hazırlanan yeni plan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı...