03 / 05 / 2024

riva nerede

riva nerede

İstanbul Riva, hem yatırımcıların hem de doğal hayat yaşamak isteyenlerin tercihi. 3. köprü, Kanal Riva gibi projelerde değeri yükselen bölge, geniş yeşil alanlarıyla öne çıkıyor.

Ceren Kumbasar: Riva, İstanbul’un yeni çekim ve cazibe merkezi olacak!

Cube İstanbul Başkanı Ceren Kumbasar Kanal projesi ile Riva'nın İstanbul’un yeni çekim ve cazibe merkezi olacağını söyledi...

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede?

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilenler...

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede? Harita ve konum bilgisi!

Bugün resmen satışa çıkan Düşler Vadisi Riva nerede? İşte harita ve konum bilgisi...

Düşler Vadisi Riva nerede?

Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa sunuldu. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde inşa ediliyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Riva Hills Villaları nerede?

Teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan Riva Hills'te 5+1 ve 7+1 villa tipleri yer alıyor. Proje 52 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Riva Hills Villaları nerede?

Riva Hills Beykoz nerede?

Riva Hills projesinde 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Projedeki dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Riva Hills Beykoz nerede?

Riva Hills satış ofisi nerede?

Riva Hills daire fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede toplam 85 adet daire bulunuyor. Peki Riva Hills satış ofisi nerede?

Eyfel Yapı Riva Hills nerede?

Yüzde 40 peşin ödemelerde 36 0 faiz imkanı sağlanan Riva Hills Konutları Eyfel Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Eyfel Yapı Riva Hills nerede?

Beykoz Riva Hills nerede?

Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen Riva Hills Villaları 40 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki 52 bin metrekare alan üzerinde yükselen Beykoz Riva Hills nerede?

Riva Hills nerede?

Riva Hills projesi 85 tane villa yer alıyor. Projede mevcut olan rivaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Riva Hills nerede?

riva nerede Haberi

riva nerede

İstanbul Riva, hem yatırımcıların hem de doğal bir hayat yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor. 3. köprü, Kanal Riva gibi projelerde değeri yükselen bölge, geniş yeşil alanlarıyla da öne çıkıyor. Riva’da 2 yılda arsa ve konut fiyatlarının yüzde 35-40 arttığını belirten uzmanlar, artışın süreceğini söylüyor.

Orman, deniz ve derenin buluştuğu Riva’nın değeri giderek artıyor. Eskilerin sayfiye bölgesi, şimdilerde nitelikli konut ponjelerine ev sahipliği yapıyor. Bölgenin değer kazanmasında mavi ve yeşilin yanında büyük alt yapı projeleri de önemli rol üstleniyor. 3. köprü Marmara otoyolu projesi, Kanal Riva, İBB Eko-Köy projesi, TFF Eğitim Tesisleri bölgenin yükselişinde etkili oluyor.


ULAŞIM PİYANGOSU


Bölgenin popülaritesini artıran etkenlerden biri de hiç şüphesiz 3. köprünün Riva çıkışı. Büyük bölümü Türk mühendislerden oluşan ekipler tarafından, ileri teknoloji ve yüksek mühendislik ürünü olarak...